MENÜ

Transfer müjdesi Sneijder'den

Tatil dönüşü Galatasaray'la sözleşme yenilemeye hazırlanan Wesley Sneijder, camiaya bir de transfer müjdesi yolladı: “Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağız. Galatasaray, mutlaka bu lige ve kulübe yakışan yıldız isimler alacaktır.”

Transfer müjdesi Sneijder'den

Transfer çalışmaları doğrultusunda birçok ismi gündemine alan Galatasaray, şu ana kadar işi bitirilen Bilal ve Jem Karacan gibi isimlerle taraftarının yüzünü güldürmeyi başaramadı.

Ancak takımın en değerli ismi Wesley Sneijder, bu konuyla ilgili olarak taraftarın yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı ekibin yeni sezondaki hedeflerini değerlendiren Sneijder, “Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacağız. Galatasaray, mutlaka bu lige ve kulübe yakışan yıldız isimler alacaktır” ifadesini kullandı. Galatasaray’daki sözleşmesinin son senesine giren Sneijder, diğer yandan kontratını uzatmak için gün sayıyor. Bir önceki açıklamasında, “Tatil dönüşü imzayı atıyorum” diyen Hollandalı futbolcunun menaceriyle yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alındığı öğrenildi.

EURO 2016’da kaptan olacak

Sneijder’in hedeflerinden biri de, bu sezon Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olup, EURO 2016’da ülkesinin kaptanlığını yapmak. 31 yaşındaki futbolcu, bu hedef doğrultusunda üst düzey bir performans ortaya koyabilmek için yine özel bir program uygulayacak. Sneijder’in tatil dönüşü yine profesyonel dövüşçü Gökhan Saki ile çalışarak fiziksel gücünü artırması bekleniyor.

Yedeği Bilal olacak

Akhisar Belediye ile olan sözleşmesi biten ve Galatasaray’la 3 yıllık kontrat imzalamak üzere olan Bilal Kısa’nın transferi, Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Hamza hocanın, 31 yaşındaki oyuncuyu, Sneijder’e alternatif olarak düşündüğü öğrenildi. Hamzaoğlu, Hollandalı futbolcunun dinlenmesi gerektiği zamanlarda, formayı Bilal’e vererek, hücum aksiyonlarını onun yönetmesini sağlayacak.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ