MENÜ

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Yerine gelecek isim belli oldu

Trabzonspor'da sezon başında 1 yıllık sözleşme yapılan yıldız futbolcu gelecek sene takımda kalması beklenmiyor. Öte yandan söz konusu futbolcunun yerine gelecek isim de belli oldu.

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Yerine gelecek isim belli oldu

Sezon başında fırsat transferi olarak kadroya katılan ve 1 yıllık sözleşme imzalanan Nicolas Pepe, geride kalan süreçte hem sakatlıklar hem de Afrika Kupası nedeniyle ilk 11’de sadece 6 kez görev yaptı. İmza parasıyla birlikte bu sezonki net maliyeti 3 milyon 350 bin Euro olan Fildişili yıldızın, gelecek yıl takımda tutulması beklenmiyor. Başkan Ertuğrul Doğan da bu konuda topu Abdullah Avcı’ya atmış ve hocanın raporuna göre görüşme yapabileceklerini söylemişti.

Haberin Devamı

YERİNE GELECEK İSİM...

Önümüzdeki sezon kadroda ciddi bir değişime hazırlanan Fırtına’da, Avcı’nın ana hedefi istikrarlı oyuncuları takıma kazandırmak. Masouras da bu tanıma uyan isimlerden... 3 kez Trabzonspor’un gündemine gelen ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Yunan yıldız, 2 ay sonra boşa çıkacak.

Trabzonsporda sürpriz ayrılık Yerine gelecek isim belli oldu

HER TARAFTA OYNUYOR

Hem sağ hem de sol kanatta görev yapan Masouras, forvet arkasında da görev yapıyor. Bonservis maliyeti olmadığı için Trabzonspor bu transfere sıcak bakarken, erkenden oyuncuyu ikna etme hedefinde. Pepe’nin yerine düşünülen 30 yaşındaki futbolcuyu ilk döneminde de Abdullah Avcı ısrarlı şekilde istemiş ancak bonservisi yüksek gelmişti.

OĞUZ AYDIN MALİYETE BAĞLI

Yeni sezon öncesi kadrodaki yerli kalitesini de yükseltmek isteyen Trabzonspor’da, Oğuz Aydın takip edilen isimlerden biri. Alanyaspor’da iyi bir sezon geçiren ve A Milli Takım kadrosuna çağrılan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 28 lig maçında 8 kez ağları havalandırırken, 4 de asist yaptı. Bordo-Mavili yönetim, bu transferde ekonomik şartların uygun olması halinde hamle yapacak. Daha önce Alanyaspor’dan Bakasetas ve Siopis’in yanı sıra sezon başında Umut Güneş’i kadrosuna katan Trabzonspor, Oğuz Aydın’ın bonservis maliyetine göre hareket edecek.

Haberin Devamı
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Tek tek hesap sorulacak

DORTMUND’TA REUS KARARI

2012 yılından beri Borussia Dortmund formasını terleten Marco Reus’un sözleşmesi sezon sonu bitecek. Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan 34 yaşındaki yıldızın geleceğiyle ilgili Alman basını bir haber yaptı. Reus’un futbol kariyerine devam etmek istediği ancak Dortmund’un kendisine yeni kontrat teklif etmeyi düşünmediği vurgulandı. Bordo-Mavililer, lig bitmeden bu transferde mesafe katetmeyi hedefliyor.

Trabzonsporda sürpriz ayrılık Yerine gelecek isim belli oldu

Trabzonsporda sürpriz ayrılık Yerine gelecek isim belli oldu

YORUM YAZ