MENÜ

Trabzonspor'a Yunanistan'dan yıldız futbolcu! Dikkat çeken istatistik

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Yunanistan ekibi Olympiakos'ta forma giyen yıldız futbolcuyu listesine eklediği öğrenildi. Öte yandan söz konusu futbolcunun transferine öncelik verildiği kaydedildi.

Trabzonspor'a Yunanistan'dan yıldız futbolcu! Dikkat çeken istatistik

Yeni sezon planlamasına erken başlayan ve Hırvat sol bek Barisic’in transferini bitirme noktasına getiren Trabzonspor’da, yoğun bir hareketlilik var. Özellikle yabancı transferinde nokta atışı takviyeler yapmayı hedefleyen Bordo-Mavililer’de, Yunan pazarından 3 isim gündeme gelmişti: Masouras, Fortounis (10 numara) ve Mady Camara (ön libero).

Haberin Devamı

MASOURAS ÖN PLANA ÇIKIYOR

Olympiakos forması giyen ve kulüple sözleşmeleri bitecek olan 3 yıldız arasında Masouras ön plana çıkıyor. Abdullah Avcı’nın ilk döneminde çok istediği ve 2 kez girişim yapılan 30 yaşındaki milli oyuncu, sezon başında da listedeydi. Ancak Olympiakos’un yüksek bonservis talebi nedeniyle transferi bir türlü gerçekleşmeyen Masouras, 2 ay sonra boşa çıkacak.

Trabzonspora Yunanistandan yıldız futbolcu Dikkat çeken istatistik

İSTİKRARIYLA FARK YARATIYOR

Sağ ve sol kanatta görev yapan Masouras, forvet arkasında da oynuyor. Bu sezon çıktığı 41 resmi maçta 9 kez fileleri havalandıran, 7 de asiste imza atan Yunan yıldız, ülkesinin milli takımında ise toplamda 40 kez formayı terletti.

İstikrarlı performansıyla dikkat çeken Masouras, kariyeri boyunca hiç ciddi sakatlık yaşamadı. Abdullah Avcı’nın takımda görmek istediği başarılı futbolcu konusunda kısa zamanda girişimlerin başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

MARCO REUS HEYECANI

Trabzonspor Yönetimi, şampiyonluk hedefi doğrultusunda takıma 1 veya 2 tane üst düzey oyuncu almayı planlıyor. Marek Hamsik gibi hem saha içi liderliğini üstlenecek hem de kaliteyi ciddi seviyede artıracak isim arayışındaki Fırtına’da, Marco Reus gündeme gelmişti. Borussia Dortmund’un sembol yıldızı, sezon sonunda boşa çıkacak. 34 yaşındaki hücumcu için nabız yoklamalarına başlayan Bordo-Mavililer, bu transferde Reus’un eski takım arkadaşı Thomas Meunier’i de koz olarak kullanmayı düşünüyor.

Reus transferiyle ilgili yaşanan gelişmeler, Bordo-Mavili futbolseverleri de fazlasıyla heyecanlandırmış durumda. FANATİK’te dün manşette yer alan haber sonrası sosyal medyada Reus için pek çok yorum yapıldı. Trabzonsporlular’ın önemli bir bölümü, Alman futbolcunun ilerleyen yaşına rağmen ligde fark yaratacağını ve bu transferin mutlaka gerçekleştirilmesi gerektiğini savunuyor.

Trabzonspora Yunanistandan yıldız futbolcu Dikkat çeken istatistik

Enis Destan: Önümüzde çok güzel bir süreç var

Trabzonspora Yunanistandan yıldız futbolcu Dikkat çeken istatistik

YORUM YAZ