MENÜ

Trabzonspor'a çok sert tepki: 'Anlat hocam, nasıl uyuduk!'

Trabzonspor'un Alanyaspor'a deplasmanda 3-1 kaybetmesinin ardından Trabzon yerel basını, bordo-mavili takımı ve Abdullah Avcı'yı eleştirdi.

Trabzonspor'a çok sert tepki: 'Anlat hocam, nasıl uyuduk!'

Trabzonspor, Süper Lig’in ikinci yarısına 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle kötü bir başlangıç yaptıktan sonra art arda aldığı 3 galibiyet serisini dün Alanyaspor karşısındaki mağlubiyeti ile sona erdirdi. Hatayspor, Pendikspor ve Adana Demirspor galibiyetleri ile seri başlatan bordo-mavililer dün deplasmanda Akdeniz ekibine 3-1 mağlup olurken, 46 puan ve averajla 3'üncü sıradaki yerini korudu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK - OLIVEIRA OLAYININ PERDE ARKASI

GEÇTİĞİMİZ SEZON DA KAYBETMİŞTİ

Bordo-mavili takım konuk olduğu Alanyaspor karşısında etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen sonuca gitmekte zorlandı ve mağlup olmaktan kurtulamadı. Trabzonspor, bu sezon Süper Lig takımlarında en fazla isabetli pas yaptığı (492), rakip ceza sahasında topla buluştuğu (39) ve şut çektiği (24) maçı Alanyaspor karşısında ortaya koydu. Trabzonspor’un 2016/17’den bu yana Süper Lig’de Başakşehir ile birlikte en fazla mağlup olduğu takım Alanyaspor oldu. Karadeniz ekibi Alanyaspor ile Süper Lig’de oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Trabzonspor geçtiğimiz sezon yine Alanya’da oynanan karşılaşmayı 5-1 kaybetmişti.

Trabzonspora çok sert tepki: Anlat hocam, nasıl uyuduk

YEREL BASIN MANŞETLERİ

Haberin Devamı

Öte yandan Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler de bordo-mavili takımın 3 maçlık galibiyet serisinin ardından Alanya’da alınan mağlubiyeti manşetlerine farklı başlıklarla taşıdı. Trabzon’da yayın yapan yerel gazete manşetleri şöyle:

Taka gazetesi: Alanya’da hüsran

Kuzey Ekspres: Hadi bakalım, şapkalar öne!

Karadeniz: Anlat hocam, nasıl uyuduk?

Sonnokta: Fırtına’ya Alanya freni

Günebakış: Trabzon şokta

YORUM YAZ