MENÜ

Trabzonspor'da sakatlık endişesi

7 futbolcusunu milli takıma gönderen Trabzonspor bu gururun mutluluğunu yaşarken, kritik Galatasaray maçı öncesinde herhangi bir sakatlık sıkıntısı yaşamak istemiyor. Bu nedenle Rıza Çalımbay, oyuncularına dikkatli olmaları şeklinde uyarılarda bulundu.

Trabzonspor'da sakatlık endişesi

Tam 7 futbolcusunu milli takımlara göndermenin gururunu yaşayan Bordo-Mavililer aynı zamanda bu oyuncuların sorunsuz bir şekilde geri dönmesini temenni ediyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, A Milli Takımımız’ın İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı hazırlık maçları için kadroya çağrılan Uğur Demirok, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’e sakatlığa karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Kaybetmek istemiyor

Kritik Galatasaray maçı öncesinde as oyuncularını kaybetmek istemeyen 55 yaşındaki teknik adam, aynı zamanda ülkelerinin milli takımına giden Tomas Hubocan, Filip Novak ve Ogenyi Onazi’yi de bu konuda uyardı. Hubocan, Slovakya Milli Takımı’yla Birleşik Arap Emirlikleri’yle, Novak, Çekya formasıyla Uruguay’la, Onazi ise Nijerya formasıyla Polonya’ya karşı mücadele edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ