MENÜ

Trabzonspor'da dev zirve

Ligin bitmesinin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Başkan Başdanışmanı Özkan Sümer takımın son durumu hakkında toplantı yapacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay ve maliyeti yüksek futbolcuların geleceğine de bu zirve sonrasında karar verilecek.

Trabzonspor'da dev zirve

Son yıllarda borcun katlanarak artması nedeniyle maddi anlamda ciddi sıkıntılar yaşayan ve gelecek sezon ‘Öze dönüş’ politikasına geçmesi beklenen Bordo-Mavililer, operasyona başlamak için cuma günü oynanacak son haftadaki Karabükspor maçını bekliyor... Sezonun tamamlanması sonrasında Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Başkan Başdanışmanı Özkan Sümer bir araya gelecek ve takımın son durumu hakkında bir zirve yapılacak. Bun toplantıda teknik direktör Rıza Çalımbay’ın hem de yıldız futbolcuların geleceği belli olacak.

İndirim istenecek

Sezonun sona ermesiyle büyük bir yaprak dökümü yaşamak istemeyen Fırtına, maliyeti yüksek isimlerle pazarlık masasına oturacak. Bu futbolculardan indirim isteyecek olan Karadeniz ekibi, anlaşamadığı isimlerle yollarını ayıracak. Bu isimlere teklif gelmemesi durumunda da alacaklarına karşılık sözleşmelerinin fesh edilmesi bekleniyor.

Sümer rapor hazırlayacak

Mali yönden sıkıntılara rağmen şampiyonluk yarışında kalmak adına kadrosunu güçlendirme çalışmalarına da başlayacak olan Trabzonspor’da bu görevi Özkan Sümer’in yöneteceği öğrenildi. Maliyeti düşük ancak performansı yüksek isimleri araştıracak olan Sümer, daha sonra raporunu teknik direktör Rıza Çalımbay’a sunacak.

Burak Yılmaz'ın transferinde flaş gelişme!

Haberin Devamı
YORUM YAZ