MENÜ

Töre'de yeni rota Atletico Madrid

Yıldız futbolcu için Slaven Bilic’in takımı West Ham’la bir türlü anlaşamayan yönetim; Atletico Madrid’e haber gönderdi. Uzun süredir Gökhan Töre’nin peşinde bulunan İspanyol ekibine, ‘Tekliflere açığız’ mesajını ileten Kartal, İspanyol ekibinden gelecek cevabı beklemeye başladı.

Töre'de yeni rota Atletico Madrid

Premier Lig ekibi West Ham United’la Gökhan Töre konusunda yaptıkları pazarlıklardan sonuç üretemeyen Siyah-Beyazlılar, bu futbolcu için rota değiştirdi. Takımın eski hocası Slaven Bilic’in çalıştırdığı Ada ekibinin satın alma opsiyonlu kiralama teklifini reddeden ve 17 milyon Pound’luk bonservis bedeline olumlu cevap alamayan yönetim, genç yıldızı uzun süredir isteyen Atletico Madrid’le temasa geçti. Son 2 sezondur 24 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’ın kapısını aşındıran İspanyol ekibine, menacerler aracılığıyla, “Yeni tekliflere açığız” mesajını gönderen yönetime, La Liga temsilcisinden de olumlu yanıt gelmesi bekleniyor.

Sağ kanat oyuncuları yok

Kırmızı-Beyazlılar’ın kadrosunda asıl bölgesi sağ kanat olan bir futbolcu yer almıyor. Bundan dolayı takımın Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone’nin, bu bölgede sol kanat oyuncuları Yannick Carrasco ve Koke’ye görev verdiği biliniyor... Son olarak geçtiğimiz ara transfer döneminde Gökhan Töre için
12 milyon Euro’yu gözden çıkaran Atletico Madrid’in, benzer bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalması bekleniyor.

Başkan: Oyuncu satmamız lazım

UEFA’yla yaptıkları Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle bu sezon kadrosundan oyuncu satmadan transfer yapamayan yönetim, bu sebepten dolayı Gökhan Töre’nin gönderilmesine sıcak bakıyor. Konuyla ilgili olarak FANATİK’e konuşan Başkan Fikret Orman, “Olcay Şahan, Ricardo Quaresma, Kerim Frei aynı bölgenin oyuncuları. Bu bölgeye yeni sezonda Aras Özbiliz de katılacak. Gökhan Töre’yi satmak için almadık ama oyuncu satmamız lazım. Bu bir gereklilik” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım


Töre’nin kulağı Almanya’da!

Haberin Devamı
YORUM YAZ