MENÜ

Tarihi pankartta tarihi hata

Trabzonsporlu taraftarların karşılaşma öncesinde açtığı pankartta büyük bir hata yaptıkları ortaya çıktı.

Tarihi pankartta tarihi hata

Trabzonspor taraftarı, Galatasaray maçı öncesinde tribünde büyük bir pankart açtı. Açılan pankartta "Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni'nin doğduğu efsane şehir Trabzon" yazılmıştı.

Padişahların resimlerinin de yer aldığı pankartta büyük bir hata yapan Bordo-Mavili taraftaların, Kanuni Sultan Süleyman'ın resminin yerine II. Selim'in resmini kullandıkları fark edildi.



Kanuni Sultan Süleyman (solda), II. Selim (sağda)




Galatasaray'da Ahmet Akcan bombası!


Son dakika! Yönetim harekete geçti

Avni Aker’de açılan pankart için bir grup taraftarın yaklaşık 1 haftadır çalıştığı öğrenildi. Birçok kez stada gelip prova yapan futbolseverlerin, hatayı buna rağmen fark etmedikleri ortaya çıktı. Maç öncesinde sabah saatlerinde stada giriş yaparak pankartı son olarak deneyen grubun, yönetimden alınan iznin ardından maç saatinde yaptığı bildirildi. Avni Aker’deki bu hatanın ardından mücadele sonunda yönetim, sorumluluların bulunması için hemen harekete geçti. Bordo-Mavililer’in statlardan sorumlu yöneticisi Köksal Sadıklar, konuyla ilgili olarak gerekli araştırmayı yaptıklarını söyledi. Öte yandan birkaç taraftar grubunun da olayın aydınlatılması için araştırmalara destek verdiği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ