MENÜ

Talisca resitali sürüyor

Düne kadar 5 gol, 2 asistle Beşiktaş’a büyük katkı sağlayan Anderson Talisca, gecenin kahramanları arasındaydı.

Talisca resitali sürüyor

Sezon başında Benfica’dan 1+1 yıllığına kiralanan ve bu performansından sonra opsiyonu kullanılarak bir yıl daha Siyah-Beyazlı takımda kalması garanti altına alınan Brezilyalı yıldız, jeneriklik gollerine bir yenisini de Akhisar maçında ekledi.

27. dakikada topa müthiş bir falso vererek Akhisar kalecisi Bora’yı avlayan Talisca farkı ikiye çıkaran isim olurken taraftarın da büyük övgüsünü aldı. 21 yaşındaki yıldız, neredeyse tüm hücum aksiyonlarının içinde bulundu, hocasından da alkış aldı.

Aboubakar’la 18 dakika

Afrika Kupası’nı kaldırıp lige 2-1 kaybedilen Karabük maçında attığı golle dönüş yapan Aboubakar, Akhisar maçında yedek soyundu. Cenk Tosun’un her geçen gün artan performansının gölgesinde kalan Kamerunlu yıldız, maçın ikinci yarısında hocasından şans buldu. 72. dakikada oyuna dahil olan Aboubakar, mücadeleyi ceza sahasında attığı tek şutla tamamladı.

Müthiş seri 20 maç oldu

Akhisar’ı 3-1 mağlup eden Beşiktaş, Vodafone Arena’daki müthiş serisini de sürdürdü. Taraftarı önünde kupada Fenerbahçe’ye yenilen Siyah-Beyazlılar, ligde evinde tam 20 maçtır bileği bükülmüyor. Şenol Güneş’in öğrencileri bu periyotta 18 kez rakipleri karşısında 3 puan alırken yalnızca 2 kez berabere kaldı. Kartal’ı evinde yenebilen son takım Akhisar olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ