MENÜ

Talisca ile şov zamanı

Siyah-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’yle oynadığı derbiye, Anderson Talisca ve Volkan Demirel’in arasında yaşanan olaylar damga vurmuştu. Kasımpaşa maçı hazırlıkları sırasında özel olarak frikik çalışmalarına devam eden yıldız futbolcu, rakibini duran toptan avlamaya çalışacak.

Talisca ile şov zamanı

Siyah-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’yle oynadığı derbiye, Anderson Talisca ve Volkan Demirel’in arasında yaşanan olaylar damga vurmuştu.

Maç içerisinde yaşanan gerginliğin ardından rakibine orta parmağını gösteren Talisca, bu hareketi sebebiyle PFDK’dan 1 maç ceza almıştı. Bursaspor mücadelesinde bu cezasını dolduran 23 yaşındaki futbolcu, takımdaki yerine bu akşamki Kasımpaşa mücadelesiyle geri dönecek.

Duran toptan avlayacak

Hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında ortaya koyduğu hırslı futbolla dikkat çeken Sambacı, gollerine devam edip takımına galibiyeti getiren isim olmak için çaba gösterecek. frikiklerde gözler onda Kara Kartal’da bu sezon çıktığı 31 mücadelede 14 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Talisca, ligde çıktığı son 5 mücadelede rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı. Kasımpaşa maçı hazırlıkları sırasında özel olarak frikik çalışmalarına devam eden yıldız futbolcu, rakibini duran toptan avlamaya çalışacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ