MENÜ

Süper Lig'in yabancıları, milli takımlarıda göz doldurdu

Süper Lig’de yer alan yıldız futbolcuların milli takım performansları göz doldurdu. Ryan Babel golü, Quaresma da asistleriyle dikkat çekti. Fas’ta Boutaib ile Manuel Da Costa da birer gol attı.

Süper Lig'in yabancıları, milli takımlarıda göz doldurdu

2018 FIFA Dünya Kupası öncesinde yapılan hazırlık sürecinde, Türkiye Süper Ligi’nde yer alan yıldızların milli takımlarındaki performansı göz doldurdu.

Beşiktaş’ta forma giyen HollandaRyan Babel ve Portekizli Ricardo Quaresma, takımlarının galibiyetlerinde önemli katkı sağladı. Babel, Hollanda’nın deplasmanda Portekiz’i 3-0’lık skorla geçtiği mücadelede takımının ikinci golünü kaydetti. Hollanda’ya galibiyeti getiren diğer golleri Memphis Depay ve Virgil van Dijk kaydetti.

Quaresma, Portekiz’in Mısır’a karşı 2-1 kazandığı mücadelenin uzatma dakikalarında iki asist yaptı. Portekiz, Muhammed Salah’ın golüne Cristiano Ronaldo’nun attığı kafa golleriyle cevap vererek galibiyete ulaştı.

Türkiye’de forma giyen Faslı futbolculardan Evkur Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib ve Medipol Başakşehirli Manuel Da Costa, hazırlık maçlarını birer golle tamamladı. Fas’ın Sırbistan’ı 2-1 yendiği maçta Boutaib, Özbekistan’ı 2-0 mağlup ettiği mücadelede ise Da Costa golleriyle kendini gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ