MENÜ

Şükran Ovalı: Babadan Beşiktaşlıyım

Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin'le başlayan ilişkisi sonrası gündemden düşmeyen Şükran Ovalı, başarılı futbolcuyla aile kurma yönünde ilerlediklerini söyledi. Ovalı verdiği röportajda babadan Beşiktaş taraftarı olduğunu yineledi.

Şükran Ovalı: Babadan Beşiktaşlıyım

Son dönemin parlayan oyuncularından biri olan ve Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le olan ilişkisiyle gündemden düşmeyen Şükran Ovalı, Habertürk Gazetesi'nden Ekin Türkantos'la özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Ovalı, Caner Erkin'le olan ilişkisi ve Beşiktaş sevgisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE ŞÜKRAN OVALI'NIN RÖPORTAJINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

*Çok merak ediliyorsunuz çift olarak, sosyal medyada herkes sizi takip ediyor, pek çok kişi sizden bahsediyor... Nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?

Her şey söylediğimiz, yazdığımız, konuştuğumuz gibi, ilişkimiz yoktu, şimdi var, çok mutluyuz. İlerisine götürmek istiyoruz, bir aile kurmak istiyoruz, umarım da böyle devam eder.

Beşiktaşlı yöneticiden bomba açıklama: Caner Erkin'le 4 yıl daha...

Şükran Ovalı: Babadan Beşiktaşlıyım



‘ÇARŞI TARTIŞMASIZ TÜRKİYE’NİN EN KARİZMATİK TARAFTARI’

*Senin futbolla ilişkin nasıl, hangi takımlısın yoksa fanatik misin?

Ben babadan Beşiktaşlıyım... Takımımı çok seviyorum, çocukluğumdan beri bu böyleydi. “Hak eden kazansın” diyenlerdenim. Elimden geldiğince Beşiktaş maçlarına gidip izledim. Futbol bilgimle dünya ligi hakkında konuşamam ama Beşiktaş sevgisiyle şunu diyebilirim ki, Beşiktaşlı olmak centilmen olmaktır. Başka renklere zor zamanlarında destek vermektir. Çarşı’yı duruşu ve tavrıyla çok seviyorum. Bütün takımların vicdanlı ve bilinçli taraftarlarını seviyorum ama Çarşı tartışmasız Türkiye’nin en karizmatik taraftarı.

Mario Gomez'de yeni şüphe! Beşiktaş peşini bırakmıyor...

Haberin Devamı
YORUM YAZ