MENÜ

SON DAKİKA! Muharrem Usta, Trabzonspor'daki alacaklarından vazgeçti

Trabzonspor'un eski başkanı Muharrem Usta'nın kulüpten alacaği 38 milyon 438 bin 477 TL vardı. Bordo mavililerin şu anki yönetimi, eski başkan ile görüşerek uzlaşma sağladı. Muharrem Usta, alacaklarını kulübe bağışladı.

SON DAKİKA! Muharrem Usta, Trabzonspor'daki alacaklarından vazgeçti

Trabzonspor'da bir önceki dönem başkanlığı yürüten Muharrem Usta, kulüpten alacağı 38 milyon 438 bin 477 TL'den vazçeçti. Bordo mavililer, resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak eski başkan ile uzlaşma sağladıklarını ve Usta'nın alacaklarını kulübe bağışladığını duyurdu. Trabzonspor bu sürpriz gelişmeyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kulübümüz ile eski başkanlarımızdan Sayın Muharrem Usta arasında yapılan görüşmeler uzlaşmayla sonuçlanmıştır. Sayın Muharrem Usta geçmişe dönük alacaklarının 38 milyon 438 bin 477 TL‘lik kısmını kulübümüze bağışlamıştır" ifadesi kullanıldı

Haberin Devamı

Trabzonspor'un açıklamasının devamı şu şekilde: Yönetim Kurulumuz, bu uzlaşma neticesinde Sayın Usta’ya yönelik açmış olduğu tüm davalardan feragat etmiştir. Eski Başkanımız Sayın Muharrem Usta’ya göstermiş olduğu özveri ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Bilindiği üzere Trabzonspor, UEFA ile imzalanan Finansal-Fair Play anlaşmasına uymadığı için Avrupa'dan bir yıl men cezası almıştı. Karadeniz ekibi CAS'a başvuru yapmış ve yeni bir süreç başlamıştı. Usta'nın bu özverisinin Trabzonspor'un elini güçlendirmesi bekleniyor.

YORUM YAZ