MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray taraftarı isyanda!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son maçında oynayacağı Astana maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Alınan kötü sonuçlara nedeniyle taraftarın tepkili olduğu yönetimin böyle kritik bir maçta bilet fiyatlarını pahalı tutması tepki aldı.

SON DAKİKA! Galatasaray taraftarı isyanda!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. maçında, 8 Aralık Salı akşamı 21.45'te Astana ile UEFA Avrupa Ligi'ne gitme mücadelesi verecek Sarı-Kırmızılılar'da, kritik maçın biletleri satışa çıktı.

Göreve geldiği günden bu yana Galatasaray taraftarı ile yıldızı barışmayan başkan Dursun Özbek, aldığı bir kararla daha taraftarı kızdırdı.

Kötü giden sezonda Avrupa'da kırılma maçına çıkacak Galatasaray'da, en ucuz biletin 120 liradan satılacak olması, taraftarlar arasında tepkiye neden oldu.

Hamzaoğlu'nun ayrılışı sonrası teknik direktör Mustafa Denizli'nin göreve gelmesiyle taraftarla barışmak için yeni bir fırsat yakalayan yönetimin bilet fiyatlarındaki bu tutumu sonrası, Astana maçında tribünlerin boş kalma ihtimalini doğurdu.

Atletico ve Benfica maçları örnek olmadı!

2011 yılında yeni stadına kavuşan Galatasaray, o dönemde lig dahil oynadığı tüm maçlarda dolu tribünler önünde maçlarını oynuyordu. Geçtiğimiz yıl kazanılan şampiyonlukta da passolig'e karşın doluluk oranı oldukça fazlaydı. Ancak bu yıl Galatasaray taraftarı, takıma ve yönetime olan tepkisi nedeniyle Şampiyonlar Ligi dahil tribünleri doldurmadı.

Tüm bunlara rağmen Sarı-Kırmızılı yönetim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Atletico Madrid ve Benfica karşılaşmalarında pahalı bilet politikasından vazgeçmedi. En ucuz biletin 150 TL olduğu mücadelelerde tribünlerin doluluk oranı yarıyı geçmedi.

İŞTE ASTANA MAÇI BİLET FİYATLARI:

Kategori 1 Yemekli VIP | 600 TL
Kategori 2 Yüzevler | 600 TL
Kategori 3 | 400 TL
Kategori 4 | 300 TL
Kategori 5 | 225 TL
Kategori 6 | 175 TL
Kategori 7 | 120 TL

Haberin Devamı
YORUM YAZ