MENÜ

Sneijder derbiyi bekliyor!

Hollandalı yıldız, dünkü idmanda da takımdan ayrı kuvvet çalışması yaptı. Tecrübeli futbolcunun, yarınki kupa rövanşında riske edilmeyeceği, pazar günkü Beşiktaş derbisiyle birlikte formasına kavuşma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Sneijder derbiyi bekliyor!

Galatasaray’a Sneijder müjdesi...

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinden bu yana formasından uzak kalan Hollandalı futbolcu, dün de takımdan ayrı çalıştı. Dayanıklılık, kondisyon ve kuvvet çalışmaları yapan Sneijder’in, yarınki kupa rövanşında Çaykur Rizespor’a karşı riske edilmesi beklenmiyor.

Sağlık ekibi ve teknik heyetle bir görüşme yapan yıldız oyuncunun hedefi, 8 Mayıs Pazar günü Beşiktaş’la oynanacak 32. hafta derbisinde formasına kavuşmak. Sneijder’in bu amaç doğrultusunda özel hazırlıklar yaptığı ifade ediliyor. Kulüp doktorları da Sneijder’i bir an önce sahaya döndürmek için yoğun mesai harcıyor.

Çinliler’in ilgisi bitmiyor

Bu arada devre arasında Sneijder’i transfer etmek isteyen Çin kulüplerinin, Hollandalı oyuncuya olan ilgisinin sürdüğü öğrenildi. Yıldız futbolcuya, Süper Lig’de sezon bittikten sonra resmi teklif yapmaya hazırlanan iki kulüp olduğu iddia ediliyor. Wesley kısa süre önce Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmediğini açıklamıştı.

Metin Karabaş


Galatasaray'da büyük şüphe: Sneijder, Chedjou, Bilal...


Chedjou yine yok

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı olan Chedjou’nun tedavisi dün de devam etti. Kamerunlu savunmacının yarınki Rize maçında olmayacağı, pazar günkü Beşiktaş derbisine yetişmesinin de mümkün görünmediği ifade edildi.

Bilal için özel program

Teknik direktör Riekerink, Bilal Kısa’nın fiziksel durumundan hiç memnun değil. Bu nedenle tecrübeli futbolcu için özel bir çalışma programı hazırlandı. Bilal dün takımdan ayrı olarak bu kuvvet çalışmasına katıldı. Deneyimli oyuncunun da Beşiktaş’a saklanması gündemde.



Haberin Devamı
YORUM YAZ