MENÜ

Sivasspor-Galatasaray maç kaç kaç? (Sivas-GS canlı skor)

Sivasspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında 3 puan mücadelesi veriyor. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Aslan, kazanması halinde lider olacak. İlk 11'ler açıklandığında Fatih Terim'den iki sürpriz birden geldi. Nagatomo ve Donk maça 11'de başladı.. Sivasspor-Galatasaray (Sivas-GS) maçı kaç kaç? Canlı skor takibi ve maçın canlı anlatımı ile tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Sivasspor-Galatasaray maç kaç kaç? (Sivas-GS canlı skor)

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği kritik haftada Galatasaray zorlu Sivasspor maçında galibiyet alırsa liderlik koltuğuna oturacak. Fatih Terim ile çıktığı 3 Süper Lig maçını da kazanan Galatasaray Sivasspor'u deplasmanda yenerek rakipleri ile olan puan farkını açmanın hesaplaranı yapıyor. Sivasspor-Galatasaray maç kaç kaç? ( Sivas-GS canlı skor)
Sivasspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


SİVASSPOR-GALATASARAY CANLI


Yeni 4 Eylül Stadı’nda bugün saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetiyor. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı ve spikerli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde çıktığı 3 lig maçını da kazanan sarı-kırmızılı ekip, Sivas’ta bu seriyi devam ettirmeye çalışacak. Demir Grup Sivasspor maçı öncesi Galatasaray’da sakat olan Fernando Reges dışında eksik bulunmuyor.

SİVASSPOR - GALATASARAY MAÇINA MUHTEŞEM ORAN

11'ler

Sivasspor: Tolgahan, Ziya, Medjani, Bjarsmyr, Auremir, Hakan, N'Dinga, Rybalka, Emre, Bifouma, Kone

Yedekler: Sergio Rochet, Mert Hakan, İbrahim İşçi, Muhammet Demir, Hakan Bilgiç, Henri Saivet, Paul Papp, Robinho, Serkan Sarıkaya, Zora Cyrica

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Maicon, Nagatomo, Tolga, Donk, Yasin, Feghouli, Rodrigues, Gomis

Yedekler: Eray İşçan, Iasmin Latovlevici, Koray Günter, Serdar Aziz, Hakan Balta, Martin Linnes, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Eren Derdiyok

Maç sırasında hava durumu 4 derece olacak. Bulut yoğunluğunun yüzde 96 seviyelerinde seyretmesi yağmur ihtimalini arttıcak. Nem oranı yüzde ise 64.

Maç öncesi notlar...

Sivasspor ile Galatasaray, Süper Lig’de 23 kez karşı karşıya gelirken; Galatasaray, bu maçlarda sahadan 16 kez galibiyetle ayrıldı (4B 3M).

Galatasaray, Sivasspor’a karşı Süper Lig’de oynadığı son 12 lig maçının sadece birinde mağlup oldu (10G 1B) ve son beş maçta rakibine yenilmedi (4G 1B).

Sivasspor’un Galatasaray karşısında elde ettiği galibiyetlerin tamamı iç sahada geldi. Sivas’ta oynanan 11 lig maçının yedisinde Sivasspor yenilmedi (3G 4B 4M).

Sivasspor evinde oynadığı son yedi lig maçının sadece birinde mağlup oldu (4G 2B). Bu galibiyetlerin ikisi Başakşehir ve Beşiktaş’a karşı geldi.

Son deplasman maçında Kayserispor’u 3-1 yenen Galatasaray, bundan önceki dört deplasman maçını da kaybetmişti. İki takım arasında oynanan Süper Lig maçlarında atılan son 10 golün yedisi duran toplardan geldi.

Galatasaray bu sezon Süper Lig’in en fazla gol atan (42), rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan (491) ve en fazla isabetli şut çeken (110, Beşiktaş ile birlikte) takımı konumunda.

Sivasspor’un Süper Lig’de evinde kalesinde gördüğü son sekiz golün dördü penaltılardan geldi. Bu sezon ligde sadece Alanyaspor (7), Sivasspor’dan daha fazla penaltı golü yedi (6).

Galatasaray bu sezon Kasımpaşa ile birlikte kalesinde en fazla kafa golü gören iki takımdan biri (8). Sarı-Kırmızılılar’ın ligde yediği son dört golün üçü kafa ile geldi.

Galatasaray bu sezon ligde maçların son 15 dakikalarında en fazla gol atan üç takımdan biri (12, Başakşehir ve Trabzonspor ile birlikte). Sivasspor ise bu aralıkta ligin en az gol atan takımı (3).

Fatih Terim, Süper Lig’de Sivasspor ile oynadığı dört lig maçının tamamını kazandı. Terim, ilk kez Rıza Çalımbay’dan başka bir Sivasspor teknik direktörü ile karşı karşıya gelecek.

Fatih Terim, Süper Lig’de Samet Aybaba ile teknik direktör olarak karşı karşıya geldiği dokuz maçta da yenilgi yüzü görmedi (6G 3B).

Medjani, Süper Lig’de Galatasaray’a karşı oynadığı üç maçta üç gol attı. (İstatistikler OPTA'dan alınmıştır)

Galatasaray’da 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Sofiane Feghouli ile Fernando Muslera, maçta sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek, 21. haftadaki Antalyaspor karşılaşmasında oynama şansını kaçıracak.

Deplasmanda sıkıntılı

Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak Galatasaray, son dönemde deplasman maçlarında beklentilerin altında kaldı. Bu sezon rakip sahalarda çıktığı 9 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım, önemli puan kayıpları yaşadı.

Son 5 deplasman maçında, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Evkur Yeni Malatyaspor’a mağlup olan Galatasaray, ardından Kayserispor’u yenerek bu kötü seriyi sonlandırdı.

Galatasaray ile Sivasspor 24. maça çıkıyor

Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de 24. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Sivasspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonuyla başlayan rekabette geride kalan 23 maçtan 16’sını sarı-kırmızılılar, 3’ünü kırmızı-beyazlılar kazandı, 4 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray’ın 49 golüne, Sivasspor 24 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’daki müsabakayı Galatasaray 3-0 kazandı.

Sivasspor 5 maçtır kazanamıyor

Sivasspor, Süper Lig’de Galatasaray’ı 5 maçtır yenemiyor. Rakibi karşısında son galibiyetini 12 Nisan 2014’te 2-1’lik skorla alan kırmızı-beyazlılar, daha sonraki 5 lig maçından 4’ünü kaybetti, birinde berabere kaldı, 3 puana ulaşamadı.

Sivas’taki maçlar

Taraflar arasında Sivas’ta yapılan 11 lig maçından 4’ünü Galatasaray, 3’ünü Sivasspor kazandı, 4 karşılaşma da berabere bitti. Sivas’ta ev sahibi ekip 16, Galatasaray 21 gol attı. Kırmızı-beyazlılar, ligde Galatasaray karşısındaki 3 galibiyetini de evinde aldı. İki takım arasında Sivas’taki son lig maçı 2015-2016 sezonunda 2-2 tamamlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ