MENÜ

Şenol Güneş'in silahı Quaresma!

Özel olarak ilgilendiği Ricardo Quaresma'nın kanatları son maçlarda çok iyi kullandığını belirten Şenol Güneş, tecrübeli ayağın kıvraklığı ve zekası ile kale önüne inip, rakibin işini bitirmeyi planlıyor.

Şenol Güneş'in silahı Quaresma!

Başakşehir’de bu akşam Sivasspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş bütün oyun planlarını Ricardo Quaresma üzerine kurdu...

Kritik bir maça çıkacaklarını ifade eden Güneş, milli takımlardan dönen oyuncularıyla birlikte tam kadro çalışmaya başladıktan sonra Portekizli yıldızı ile özel olarak ilgilendi...

Quaresma’nın kanatları son haftalardaki performansıyla çok iyi kullandığını belirten Güneş, hücum planlarını tecrübeli futbolcu ile gerçekleştirecek.

“KAZANIP ÖNÜMÜZE BAKALIM”

Rakibin defansif bir düşünce ile sahada olacağını düşünen Güneş, Quaresma’nın kıvraklığı ve zekası ile kale önüne inmeyi ve sonuca gitmeyi planlıyor.

Zorlu haftalara girdiklerini ve puan kaybına tahammülleri olmadığını oyuncularına vurgulayan Güneş, “Rakiplerimiz peşimizde. Bu yüzden biz kendi işimize bakmalıyız. Kazanıp, yolumuza devam edelim ve başkasının ne yaptığına bakmayalım. Sivasspor yeni hocasıyla çıkışta ama onlara sahada hiç bir an fırsat tanımayalım” dedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ