MENÜ

Şenol Güneş'ten Eto'o açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Güneş transfer konusuna değinirken stoper ve santrfor konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş'ten Eto'o açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın kamp yaptığı Antalya'da muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Transfer konusuna değinen deneyimli teknik direktörün açıklamaları şöyle;

Hak edenin kazandığı bir lig istiyoruz

Ülkemizin birliğini bozmak isteyenlere karşı hep birlikte durmalıyız. Gelecek huzur içinde olsun diyoruz ama bu temenniler havada kalıyor. Sadece Türkiye için değil, dünya için de barış olur. Antalya'da güzel bir havada kamp yapıyoruz. Önemli bir sürece giriyoruz. Kazanmayı hakederek başarmak istiyoruz. Hak edenin kazandığı bir lig istiyoruz. Beraberlik bile bizim için bir başarısızlık, kazanan takım olmalıyız. Rakiplerimizi düşman olarak görmüyoruz. Sayısal bazı fazlalıklar veya alınması gereken oyuncular olabilir. Onları yönetimle görüşüyoruz. Takımdan kimin gideceğini, kimin kalacağını transfer dönemi bittiğinde göreceğiz.

Eto'o iyi ama...

Elimizdekilerden daha farklı tipte, çabuk bir stoper ve ayrıca hücum oyuncusu transfer etmeyi düşünüyoruz. Eto'o golcülük bakımından tartışılmaz bir futbolcu. Fakat ben pivot santrfor istiyorum.

Ryan Babel: Beşiktaş maçında yaptığım "8" işareti...

Haberin Devamı
YORUM YAZ