MENÜ

Şenol Güneş'ten Benfica maçı isyanı

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Karabükspor maçı sonrası yayıncı kuruluşun soruların yanıtladı ve TFF'nin cuma günü oynama isteğine ret cevabını vermesini sert bir dille eleştirdi.

Şenol Güneş'ten Benfica maçı isyanı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Karabükspor'u ağırladı. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Kartal, sahadan 3-1'lik net bir skorla ayrıldı.

Siyah Beyazlılar'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Benfica ile deplasmanda oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi aldıkları bu galibiyetin moral kazandırdığını ifade ederken maçın Cumartesi günü oynanmasından dolayı taktik idmanı yapamayacağını belirtti.

TFF'ye cuma günü oynamak için başvurduklarını ancak reddedildiğinin altını çizen Güneş, "Benfica ile Dynamo Kiev dün akşam oynadı. Hadi bizi dinlemiyorsunuz, dünyada örneklerine bir bakın" sözleri ile isyan etti.


Beşiktaş 3 - 1 Karabükspor


İşte deneyimli teknik adamın maç sonu açıklamaları;

"Beşiktaş'ın taraftarla bütünleştiğinde ne yapabileceğini gördük. Hak ettiğimiz puanları aldığımızda mutlu oluyoruz. Bugün hak ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki eksiklerimiz var. Beşiktaş taraftarları her zaman itici güç oluyor. Oyuncularımız da çok iştahlıydı."

"Elimizde 24 oyuncu var, hepsi bizim için değerli. Burada bulunma sebepleri takımın bir parçası olmak. Bazenler eleştiriler dozunu kaçırabiliyor. Burada oyuncularımızın nasıl durduğu önemli. Oynayanların ne verdiği önemli. Şu anda elimde dinlenme süresini iyi kullanan oyncular var."

"Benfica karşısında kimin oynayacağına yarından itibaren karar vereceğim. Hiç taktik idmanı yapamadan gideceğiz. Benfica ile Dynamo Kiev dün akşam oynadı. Hadi bizi dinlemiyorsunuz, dünyada örneklerine bir bakın."


Igor Tudor'dan penaltı isyanı

Haberin Devamı
YORUM YAZ