MENÜ

Schweinsteiger, Manchester United'da istenmiyor

Kısa bir süre önce Almanya milli takımını bıraktığını açıklayan Bastian Schweinsteiger, önlenemez bir düşüş yaşıyor.

Schweinsteiger, Manchester United'da istenmiyor

Bastian Schweinsteiger, 28 Temmuz perşembe günü formasını giydiği kulübün antrenman sahasına gittiğinde şok yaşadı. 2015'ten bu yana kadrosunda bulunduğu Manchester United'ın yeni patronu Jose Mourinho, futbolcuya takımda kendisi için yer olmadığını ve bir an önce yeni bir takım bulması gerektiğini söyledi. Transfer olana kadar U21 takımı ile idman yapabileceğini açıklayan Portekizli teknik adam, Schweinsteiger'e buradaki geleceğinin belirsiz olduğunu ve kendisini ilk 11'de asla düşünmediğini söyledi.

Alman futbolcu yaşanılanlar karşısında sessiz kalırken, abisi Tobi Schweinsteiger, twitter hesabından "saygı yok" yazdığı bir tweeti paylaştı.

Tobi'nin yorumuna katılanların yanı sıra, tepki gösteren United fanatikleri de oldu. Schweinsteiger'ın geçtiğiniz günlerde tenis oyuncusu Ana Ivanovic'le evlenmesi ve zamanının çoğunu eşinin maçlarında geçirmesi taraftarı sinirlendirmiş ve Mourinho'nun kararının doğru olduğunu vurgulamıştı.

Geçen sene Bayern Münih'ten Manchester United'a ucuz sayılabilecek bir rakam karşılığında transfer olan Schweinsteiger'in bundan sonraki hamlesi merak ediliyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ