MENÜ

Schweinsteiger'e saygı yok

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'ten Louis van Gaal yönetimindeki Manchester United'a transfer olan Bastian Schweinsteiger, Kırmızı Şeytanlar'ın yeni hocası Jose Mourinho tarafından takımdan gönderilmek üzere.

Schweinsteiger'e saygı yok

İngiliz The Sun gazetesi Portekizli teknik adamın, Paul Pogba için takımda yer açmak istediğini ve bu uğurda 9 kişinin üstünü çizdiğini yazmıştı.

EURO 2016'dan sonra uluslararası kariyerine son veren Schweinsteiger’in kardeşi, Alman panzerinin takımından gönderilmek üzere olmasına tepki gösterdi.

İddiaya göre 32 yaşındaki futbolcuya kulüp tarafından transfer dönemi sonuna kadar bir kulüp bulup gitmesi istendiği söylenildi. Bunun üzerine futbolcunun abisi Tobi Schweinsteiger, "saygı yok" yazdığı tweeti yayınladı.

Kısa sürede tepki çeken tweetin kime ve ne amaçla yazıldığını anlayan United fanatikleri, Schweinsteiger'e karşı Mourinho'yu savundu.

Yakın zamanda tenisçi Ana Ivanovic ile evlenen futbolcu, eşinin maçlarını kendi takımından daha çok takip ettiği şeklinde eleştirilere maruz kaldı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ