MENÜ

Samsunspor'da gündem Robert Prosinecki

Futbol direktörlüğüne Fuat Çapa’yı getiren Samsunspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın gündemine son olarak Robert Prosinecki geldi. Davor Suker’le yakın dost olan Başkan Yüksel Yıldırım’ın Prosinecki konusunda Hırvat efsaneden öneri aldığı öğrenildi

Samsunspor'da gündem Robert Prosinecki

Samsunspor’da gündem Robert Prosinecki... Türkiye’de daha önce Kayserispor ve Denizlispor’da görev alan Hırvat futbolunun efsanesi, Samsunspor’un listesine girdi. Rıza Çalımbay’la yaptığı görüşmede deneyimli hocayı ikna edemeyen Karadeniz ekibi rotasını yabancı adaylara çevirmişti. Futbol direktörlüğüne Fuat Çapa’yı getiren Başkan Yüksel Yıldırım, hoca konusunda da yakın dost olduğu Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker’den destek istedi. Suker’in Prosinecki’yi önerdiği öğrenildi. İki dönem Kayseri ve bir dönem de Denizlispor’da görev alan Prosinecki ile kısa süre içerisinde bir görüşme yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

‘Rahat uyuyamıyoruz’

Öte yandan Samsunspor’da takım kaptanlarından Osman Çelik dün açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, “Taraftarımızın beklentisi yüksek. Biz de bu beklentinin altında kaldığımızın farkındayız. Eve gittiğimizde rahat uyuyamıyoruz. İhtiyacımız olan bir galibiyet ve biz bunu almak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

Samsunsporda gündem Robert Prosinecki

YORUM YAZ