MENÜ

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi 1. hafta maçları hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının heyecanı başlıyor. Peki ilk hafta karşılaşmaları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi 1. hafta maçları hangi kanalda?

Türk Telekom Tivibu, 2016-2017 sezonunda da UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının heyecanını canlı yayınlarla ekranlara taşıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş’ın ve Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek takımlarımız; Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Konyaspor’un ilk maçları Tivibu Spor kanallarında sporseverlerle buluşacak.

Uydudan şifresiz olarak yayınlanan Tivibu Spor kanalında, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının golleri ve en önemli pozisyonlarının yer aldığı “konferans yayınlar” Şampiyonlar Ekranı ve Avrupa Ligi Ekranı programlarıyla ekranlara gelecek.


Zorya Fenerbahçe maçının hakemi István Kovács

Futbolseverlerin heyecanla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçlar Tivibu Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Tivibu’nun uydudan şifresiz olarak izlenebilen Tivibu Spor kanalında ise 13 Eylül Salı UEFA Şampiyonlar Ligi ve 14 ve Eylül’de de UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçların golleri, en heyecanlı anları ve en önemli pozisyonları ‘konferans yayını’ ile futbolseverlerle buluşacak.

Temsilcilerimizin tüm maçları canlı yayında, Tivibu’da!

Bu sezon, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz olan Beşiktaş gruplardaki ilk maçında Portekiz şampiyonu Benfica’ya konuk olacak. Karşılaşma, Özgür Buzbaş, Uğur Meleke, Ali Ece ve Önder Özen’in yorum ve canlı bağlantılarıyla 13 Eylül Salı akşamı Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

Günün diğer maçlarında ise Paris St. Germain-Arsenal ve Barcelona-Celtic karşılaşmaları oynanacak. Maçların başlama saati ise 21:45. Şampiyonlar Ligi’nde 14 Eylül Çarşamba günü oynanacak maçlarda ise Real Madrid-Sporting CP, Tottenham-Monaco ve Juventus-Sevilla karşılaşacak.

Ülkemizden üç temsilcimizin mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi grup maçları 15 Eylül Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Fenerbahçe ilk grup maçında Ukrayna temsilcisi Zorya Luhanks’a konuk olacak. Saat 20:00’de başlayacak mücadele sadece Tivibu Spor 2’den canlı yayınla ekrana gelecek. UEFA Avrupa Ligi’ndeki diğer temsilcilerimizden Osmanlıspor’un Steau Bükreş’i konuk edeceği karşılaşma yalnızca Tivibu Spor 2’de olacak. Bir diğer temsilcimiz Konyaspor ise Shakhtar Donetsk’i ağırlayacak ve karşılaşma Tivibu Spor 3’ten naklen yayınlanacak. Her iki karşılaşma da saat 22:05’te başlayacak.

Canlı bağlantılar ve anında gol görüntüleriyle maç kaçmayacak

13 Eylül Salı ve 14 Eylül Çarşamba 20.00’den, 01.00’e kadar sürecek ‘Şampiyonlar Ekranı’ programında tüm maçlardan gollerin yanı sıra Özgür Buzbaş’ın sunumu, Uğur Meleke, Önder Özen ve Ali Ece’nin yorumlarıyla, tüm maçların heyecanını ekrana taşıyacak. Aynı isimler Perşembe günü 19.00’dan itibaren Avrupa Ligi Ekranı programıyla izleyicilerle buluşacak.

UEFA Gençlik Ligi maçları Tivibu Spor’da

Avrupa kupalarının bir diğer önemli turnuvası olan UEFA Gençlik Ligi de Tivibu Spor kanallarından canlı yayınlanmaya devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden kulüplerin alt yapı takımlarının mücadele ettiği turnuvanın grup maçları 13-14 Eylül tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Beşiktaş’ın Benfica’ya konuk olacağı UEFA Gençlik Ligi maçı Tivibu Spor uydu kanalından şifresiz yayınlanacak. Maçın başlama saati ise 17:00.

TİVİBU SPOR CANLI YAYIN PROGRAMI

13 Eylül Salı
UEFA Gençlik Ligi: Benfica – Beşiktaş, 17:00 (Tivibu Spor - Uydu Şifresiz)
UEFA Gençlik Ligi: Manchester City – Borussia M’Gladbach, 17:00 (Tivibu Spor2)
UEFA Gençlik Ligi: Paris St. Germain – Arsenal, 19:00 (Tivibu Spor 2)
UEFA Şampiyonlar Ligi: Benfica – Beşiktaş, 21:45 (Tivibu Spor 2)
UEFA Şampiyonlar Ligi: Barcelona – Celtic, 21:45 (Tivibu Spor 3)
UEFA Şampiyonlar Ligi: Paris St. Germain - Arsenal, 21:45 (Tivibu Spor 4)

14 Eylül Çarşamba
UEFA Gençlik Ligi: Juventus – Sevilla, 17:00 (Tivibu Spor – Uydu Şifresiz)
UEFA Gençlik Ligi: Real Madrid – Sporting CP, 19:00 (Tivibu Spor 2)
UEFA Şampiyonlar Ligi: Real Madrid – Sporting CP, 21:45 (Tivibu Spor 2)
UEFA Şampiyonlar Ligi: Juventus – Sevilla 21:45 (Tivibu Spor 3)
UEFA Şampiyonlar Ligi: Tottenham - Monaco, 21:45 (Tivibu Spor 4)

15 Eylül Perşembe
UEFA Avrupa Ligi: Karabağ – Sloven Liberec, 18:00 (Tivibu Spor 3)
UEFA Avrupa Ligi: Zorya Luhanks - Fenerbahçe, 20:00 (Tivibu Spor 2)
UEFA Avrupa Ligi: Feyenoord – Manchester United, 20:00 (Tivibu Spor 3)
UEFA Avrupa Ligi: Viktoria Plzen – Roma, 20:00 (Tivibu Spor 4)
UEFA Avrupa Ligi: Osmanlıspor – Steau Bükreş, 22:05 (Tivibu Spor 2)
UEFA Avrupa Ligi: Konyaspor – Shakhtar Donetsk, 22:05 (Tivibu Spor 3)
UEFA Avrupa Ligi: Nice - Schalke, 22:05 (Tivibu Spor 4)

Haberin Devamı
YORUM YAZ