MENÜ

Ryan Donk: Babel'le konuştuk...

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Ryan Donk, basın toplantısı düzenledi. Hollandalı futbolcu, eski takım arkadaşı Ryan Babel'in Galatasaray'a transferi ile ilgili açıklama yaptı.

Ryan Donk: Babel'le konuştuk...

Galatasaray 'da Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği, sezon başında Inter'e giden Felipe Melo'nun yerini doldurmak için transfer edilen Ryan Donk, Sarı Kırmızılılar'la 2,5 yıllık anlaşma imzalamıştı.

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta gol atan Hollandalı futbolcu, Antalya kampında basının karşısına çıktı. Önce kamp ile ilgili konuşan Donk, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İŞTE DONK'UN AÇIKLAMALARI:

Antalya kampımız gayet iyi gidiyor. Buradaki saha gayet iyi. Takımın kalitesini burada gayet iyi hissediyorum. İyi sonuçlar alarak daha iyi şeyler yaparız.

Melo'nun bu kulüp için ne yaptığı ortada. Ben de kendisine saygı duyuyorum. Ama şu an aramızda değil. Ben de onun yerine oynuyorum. Her maç öncesi ufak bir baskı hissedersiniz. Ama Melo anlamında bir baskı olduğunu düşünmüyorum. Melo Galatasaray için iyi iş yaptı. Ben de elimden geleni yapacağım.
Ben Wesley'i aradım buraya gelmeden önce. Bana takıma bir an önce gelmem gerektiğini söyledi.

Ne yaptın sen Olcan!



"Teklif gelirse Milli Takım'a giderim"

Sizin de belirttiğiniz gibi bu ülkeyi çok seviyorum. Trafiği sevmiyorum ama bu ülkeyi seviyorum. Fatih Terim gibi bir hocadan böyle bir teklif gelirse çok sevinirim. Ama bildiği kadarıyla burada 5 senemi geçirmem gerekiyor. Burada henüz 5 senemi doldurmadım. Ama doldurduktan sonra teklif gelirse onur duyarım.

Shota hocayla Kasımpaşa'da çalıştık. Futbol dışında başka şeylerle de uğraştık. Orada motivasyonum düşmüştü. Şu an büyük bir kulüpte oynuyorum ve motivasyonum maksimum.

"Babel'le konuşuyoruz"

Babel çok iyi bir oyuncu. Konuşuyoruz ancak kendisine gelen resmi bir teklif yok. Ama gelirse seve seve geleceğini düşünüyorum.

"Kapanmayacak fark değil"

11 puan fark var. Bence geriden gelmek lider olmaktan daha iyi. Kapanamayacak bir fark yok. Oynadığı bütün turnuvalarda çok büyük başarılar elde ettiğini biliyorum.

UEFA Avrupa Ligi'nde hem bizi hem de diğer ekipleri zorlu maçlar bekliyor. Takımımızda bu potansiyel var. O yüzden bu takımın finallere gideceğini düşünüyorum.

"Saat başı 5 telefon aldım"

Özellikle transfer döneminde, transfer gerçekleşmeden saat başı 5 tane telefon alıyordum. Sadece telefon değil, dışarıda markette. Sadece tuvalette rahat ediyordum sanırım.

"Tercihim önlibero"

Kasımpaşa'da iyi oynamaya çalışıyorsun ama hedef burada galibiyet. Burada söz veriyorum şampiyon olursak rap şarkı söyleyeceğim. İki mevkide de oynayabiliyorum. Ama benim tercihim önliberodur. Burada daha aktif olabiliyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ