MENÜ

Ryan Babel resitali

Vodafone Park’ta dün akşam Ryan Babel şov vardı... Hollandalı yıldız, 32. dakikada hem rakibin kilidini açtı hem de bu golle ‘dalya’ sayısını kaydetti. Sonrasında gaza basan 30 yaşındaki futbolcu, Osmanlı filelerini sarsmaya devam etti ve farklı zafere yaptığı hat-trickle damgasını vurdu.

Ryan Babel resitali

Kara Kartal’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel dün Osmanlıspor karşısanda ortaya koyduğu futbolla mücadelenin ön plana çıkan ismi oldu.

30 yaşındaki futbolcu, Osmanlı karşısında yaptığı şovla takımına 3 puanı hat-trick yaparak getirdi. Oyunun ilk dakikasından itibaren rakip kaleyi abluka altına alan tecrübeli kanat oyuncusu, ilk golünü 32. dakikada kaydetti. Babel, Adriano’nun pasını başarılı bir şekilde değerlendirip golünü attı. Yıldız isim, bu sayıyla hem rakibin kilidini açtı hem de tarihe geçti. Ryan Babel, Beşiktaş’ın Vodafone Park’taki 100. golünü kaydeden isim olmayı başardı. Mücadelenin 43 ve 52. dakikalarında da sahneye çıkan deneyimli oyuncu, etkili futbolunu tam 3 golle süslemeyi başardı. 6 yıl sonra ilk... Babel, dün akşamki performansıyla Beşiktaş’ta yaklaşık

6 yıl sonra bir ilki başardı

Bu maçtan önce en son 18 Kasım 2012’de Siyah-Beyazlı formayla Hugo Almeida, Antalyaspor karşısında hat-trick yapan Kara Kartal’dan son yabancı oyuncu olmuştu. Tecrübeli kanat oyuncusu, dün akşam bu alanda da takımına yıllar sonra bir ilki yaşattı. Öte yandan Ryan Babel, Türkiye’deki ilk hat-trickine bu maçla imza attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ