Robben net konuştu

Bu sezon sonu Bayern Münih'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız isim Arjen Robben, Galatasaray ve Türkiye hakkında ilk defa konuştu.

Robben net konuştu

Jupp Heynckes'in yerine geçecek Pep Guardiola'nın yeni sezon planlamasında yer almadığı, Mario Götze'nin gelişiyle beraber forma şansını kaybedecek gözüyle bakılan yıldız isim transferi hakkında ülkesi Hollanda'da bir radyo kanalına konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'a gideceği hakkında net cevap veren Robben "Benim Galatasaray'a gitme gibi bir planım yok, daha doğrusu Türkiye'ye gitme planım yok. Prensip olarak Türkiye'ye gitmem zaten. Haberlerde bu şeyleri görüyorum ve okuyorum ancak ben bir yere gitmek istemiyorum." diye konuştu.

Şu an yalnızca finale odaklandıklarını söyleyen Robben "Son dört yılda üçüncü finalimiz olacak. Kupayı artık almak istiyoruz. Bundan başka birşey düşünmüyorum da şu an" dedi. Guardiola'nın kendisini gelecek sezon kadroda tutmayacağına dair haberleri de cevaplayan Hollandalı yıldız " Bayern Münih'de kalmak istiyorum. Burada 2 yıl daha devam eden sözleşmem var, ayrılmak istemiyorum." diyerek konuşmasını tamamladı.

Haberin Devamı

ARJEN ROBBEN'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ