MENÜ

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın puan kaybetmesi için her şey yaşandı

Kardemir Karabükspor - Beşiktaş maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Siyah Beyazlıların puan kaybetmesine çok müsait bir karşılaşma olduğunu ancak tüm olumsuzluklara rağmen kazanmayı bildiklerini ifade etti.

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın puan kaybetmesi için her şey yaşandı

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Karabükspor - Beşiktaş karşılaşması, maçı 10 kişi tamamlayan konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlandı. 90 dakikayı yorumlayan Rıdvan Dilmen ise, Beşiktaş için pek çok olumsuzluğun yaşandığını ancak buna karşın Siyah Beyazlıların kazanmayı bildiğini ifade etti.

Rıdvan Dilmen'in maç sonu yorumları şu şekilde:

"Necip konusunda Şenol Güneş yanlış karar vermedi. Aslında maç içinde Beşiktaş'ın puan kaybedebileceği her şey yaşandı. Zemin kötü, Beşiktaş'ta daha önce beraber oynamamış oyuncular var. Penaltı kaçtı. Tosic oyundan atıldı... 20 yaşında çaylak bir oyuncu hata yapabilir, ancak Tosic'in tecrübesinde cebinde sarı kartı bulunan bir oyuncu bu hatayı yapmamalı."

"Beşiktaş, Fenerbahçe; Fenerbahçe de Beşiktaş oldu"

"Beşiktaş, savunma yapmayı bilmeyen bir takım. Eskiden Fenerbahçe de böyle bir takımdı hatırlasanız. Pareira döneminden bu yana ise daha kontrollü bir oyuncu tercih ediyorlar. Şimdiki hallerine bakıldığında Beşiktaş, eski Fenerbahçe gibi bir takım oldu, Fenerbahçe'de eski Beşiktaş gibi oldu. Beşiktaş savunma yapmayı beilmediği için, geri çekildiklerinde çok pozisyon veriyorlar "


Rıdvan Dilmen'in ilk yarı için yaptığı yorumlar ise şöyle:

Ben ligi özledim. İlk 3-4 hafta beni mutlu etti. Beşiktaş'ın önemli bir Şampiyonlar Ligi maçı var. Negredo ve Lens ile başlamak yanlış değil. Bu oyunculara siz de varsınız diyor hoca. İlk kez resmi bir maçta bir arada oynayan oyuncular var.

İlk yarım saatte skoru bulacak pozisyona girdi Beşiktaş. Son 7-8 dakika Karabükspor geldi. Kolay maç olmuyor, zor maç. Karabükspor'un silahı kontraatak. Beşiktaş orta sahasının 35'ten sonra genişlemesi ile Karabükspor rahat gelmeye başladı.

Şenol Güneş'in orta sahayı daraltaması gerekiyor. Atiba'nın oyuna girmesiyle bunu sağlayabilir. Quaresma'nın oyuna girme durumu var.

Necip her eve lazım olan bir oyuncu. 1. oyuncu mu? Değil. Necip, Quarasma uygun olabilirdi ama Necip, Lens uyumu göremedik. Şenol hocanın ikinci yarı tercihi önemli.

Karabükspor forvetleri acele ediyor. Biraz daha sabırlı olmaları lazım. İkinci yarı neler gösterecek bekleyip göreceğiz. Kulübeler ikinci yarıda sonucu değiştirebilir. Özellikle Beşiktaş yedek kulübesi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ