MENÜ

Real Madrid 4-2 Bayern Münih Özet ve Maçın golleri

Tüm Avrupa'nın en merak ettiği karşılaşmalardan biri olan Real Madrid-Bayern Münih maçının özetini ve gollerini bu haberden izleyebilirsiniz. 2-1 Bayern Münih'in üstünlüğü ile uzatmalara giden karşılaşmayı Real Madrid 4-2 kazanarak tur atlayan ekip oldu. Maçın hakemi Viktor Kassai verdiği kararlar maça damga vurdu.

Real Madrid 4-2 Bayern Münih Özet ve Maçın golleri

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final karşılaşmasının rövanşında Real Madrid evinde Bayern Münih'i konuk etti. Nefesleri kesen mücadele 2-1 Bayern Münih'in üstünlüğü ile uzatmaya gitti. Real Madrid uzatmalarda 3 gol bularak maçı 4-2 kazandı.


(ÖZET) Barcelona-Juventus maç sonucu: 0-0


İlk yarısı 0-0 biten mücadelede ikinci yarıda 53. dakikada Robert Lewandowski'nin penaltıdan bulduğu golle Bayern Münih 1-0 öne geçti. 76. dakikada Cristiano Ronaldo attığı golle maçı 1-1'e getirdi. Bu golden 1 dakika sonra Sergio Ramos kendi kalesine attığı golle skor 2-1'e geldi. 84. dakikada Vidal gördüğü kırmızı kartla takımını 1-0 kişi bıraktı. Maç 2-1 sona erdi ve uzatma dakikalarına gidildi.

ÖZET | Real Madrid-Bayern Münih izle

Ronaldo'dan hat trick


Uzatma dakikalarında 105 ve 109'da Cristiano Ronaldo attığı gollerle skoru 3-2'e getirdi. Marco Asensio dakika 112'de skoru 4-2'ye getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Maçın hakemi Viktor Kassai verdiği kararlar Bayern Münih cephesini çok kızdırdı. Viktor Kassai'nin verdiği tartışmalı kararlar sosyal medyada da gündem oldu.




Haberin Devamı
YORUM YAZ