MENÜ

Quaresma, tatili gerçekten hak etti

Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli yıldızı Quaresma, sonunda tatile çıkabildi. Sezon biter bitmez Konfederasyon Kupası’na katılan 33 yaşındaki futbolcu, 2016-2017 sezonunu toplamda 55 maç, 7 gol ve 21 asistle tamamladı.

Quaresma, tatili gerçekten hak etti

Beşiktaş’ın geçen sezon kazandığı şampiyonluktaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Ricardo Quaresma, Siyah-Beyazlılar’ın bu sezon en fazla yorulan ve en geç tatile çıkan ismi oldu.

Geçen sezonun başında ülkesi Portekiz’le 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda finale yükselip, kupayı da alan Quaresma, kısa bir tatil sonrasında geride bıraktığımız sezona giriş yapmıştı. Portekiz’le, 2018 Dünya Kupası elemeleri ve hazırlık, Beşiktaş’la da Türkiye ve Avrupa’da önemli maçlara çıkan Q7, sonunda tatili kaptı.

Ara vermeden...

Beşiktaş’la ligde şampiyonluk yaşadıktan sonra ara vermeden milli takım kampına katılan 33 yaşındaki futbolcu, ülkesiyle birlikte Rusya’da düzenlenen 2017 Konfederasyon Kupası’na katıldı. Kupayı üçüncülükle tamamlayan Portekiz’de yıldız futbolcu da, sonunda tatile çıktı.

Q7, 2016-2017 sezonunu Kara Kartal adına 44 maçta 6 gol ve 16 asist, milli formayla da 11 karşılaşmada 1 gol ve 5 asistle oynadı. Yani deneyimli oyuncu, toplamda 55 mücadelede 7 gol ve 21 asistlik bir performans sergilemiş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ