MENÜ

PSG, Galatasaray'ı reddetti

Fransız Daily Mercato internet sitesi Galatasaray'ın, geçtiğimiz aylarda Mustafa Denizli'den boşalan menajerlik koltuğuna Laurent Blanc'ı getirtmek için PSG ile görüştüğünü iddia etti.

PSG, Galatasaray'ı reddetti

Fransızlar'ın ünlü teknik direktörü Laurent Blanc'ın bir dönem Galatasaray'ın teklifini reddettiği ortaya çıktı. Mustafa Denizli'nin Galatasaray teknik adamlığından ayrılışının ardından boş kalan menajerlik koltuğuna getirilmek istenen Blanc'ın, o sıralar PSG'yi çalıştırdığı için Galatasaray'ı reddettiği yazıldı. Sarı-Kırmızılılar, Denizli'nin ayrılığından kısa bir süre sonra Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink ile anlaşmıştı.

Fransa'da şampiyonluğa ulaşmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık sonrası ise Laurent Blanc'a fatura kesilmişti. Devler Ligi arenasında Manchester City'ye elenilmesi nedeniyle kredisi tükenen Blanc, sezon biter bitmez kovulmuştu.

Manchester City'e elenen Parizyenler, Avrupa kulvarındaki başarısızlığı nedeniyle Fransız futbol adamla yollarını ayırmış, Blanc ise tazminat olarak Arap sermayesi ile büyüyen takımdan 22 milyon euro tazminat almıştı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr


Youssef Vos, Galatasaray'a transfer oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ