MENÜ

Preciado, Podolski'ye bağlı

Galatasaray’ın forvet adaylarından Kolombiyalı Harold Preciado’nun transferi için Podolski’nin gitmesi bekleniyor. Deportivo Cali’nin başkanı Martinez de bu transferle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Preciado, Podolski'ye bağlı

Transferde önceliği stopere verse de, hücumcu adaylarını da sıcak tutmaya çalışan Galatasaray Yönetimi, adaylar arasında yer alan Harold Preciado için artık Podolski’nin takımdan ayrılmasını bekliyor. Alman futbolcu kesin olarak gitmeye karar verirse, Kolombiyalı golcü için resmi teklif yapılacak. Bu sezon 23 lig maçında attığı 15 golle göz kamaştıran 22 yaşındaki forvet konusunda, kulübü Deportivo Cali’nin başkanı Alvaro Martinez de önemli bir açıklama yaptı. Galatasaray’ın yanı sıra Atletico Nacional ve Malaga’nın yakından takip ettiği genç yetenek için Martinez, “Nacional’ın teklifi çok yetersizdi. Yeni bir teklif daha yaparlarsa analiz ederiz” dedi.

Çin değil Japonya!

Podolski ile ilgili çok flaş bir iddia gündeme geldi. Alman yıldızın, sanılanın aksine Çin kulüpleri ile değil, Japon temsilcisi Vissel Kobe ile temasta olduğu ileri sürüldü. Podolski’nin, İlhan Mansız’ın da geçmişte formasını giydiği Vissel Kobe ile transfer pazarlıklarına başladığı, Alman hücumcunun menacerinin görüşmeleri yürüttüğü bildiriliyor.

Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ