MENÜ

Podolski'den sonra Huntelaar

Alman yıldızı transfer etmesi an meselesi olan Galatasaray, ikinci forvet için de bastırıyor. Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne direkt katılma avantajını da kullanarak, Schalke'nin Hollandalı golcüsünü kadroya katmayı hedefliyor.

Podolski'den sonra Huntelaar




Sarı-Kırmızılılar
, forvet hattına birden fazla takviye yapmak konusunda son derece kararlı gözüküyor. Arsenal’de forma giyen ve takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan Lukas Podolski’yi transfer etmesi artık an meselesi olan Galatasaray’ın, ikinci yıldız konusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Podolski’yi genelde kanatlarda kullanmak isteyen Hamza Hamzaoğlu’nun, Burak Yılmaz’ın yanında nokta santrafor olarak da, Schalke 04’te forma giyen Klaas-Jan Huntelaar’i düşündüğü öğrenildi. Huntelaar’in alınması için yönetime onay veren Hamzaoğlu, bu konuda transferin bir an önce bitirilmesini umut ediyor.

Alman ekibiyle sözleşmesi 2017’de bitecek 31 yaşındaki forvetin de, takımdan ayrılmak istediği konuşuluyor. Schalke’nin gelecek sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olması, Huntelaar’in kariyerine başka bir yerde devam etmesini güçlendiriyor.

Sneijder kilit rol oynayacak

İşte bu noktada devreye giren Cim Bom, Şampiyonlar Ligi’ne direkt gruplardan katılma avantajını kullanarak ve Hollandalı yıldıza 3.5 milyon Euro (10.420.550 TL) yıllık teklif ederek, mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Aslan’ın süperstarı Wesley Sneijder’in de, bu transferde kilit rol üstlenmesi bekleniyor. Schalke’ye ise bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro (8.931.900 TL) civarı bir para teklif edileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ