MENÜ

ÖZET | Roma - Barcelona goller

Cengiz Ünderli Roma tarih yazdı. İlk maçta Barcelona'ya 4-1yenilen Roma kendi sahasında çıktığı ikinci maçta rakibini 3-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Maçın özeti ve detaylar haberimizde...

ÖZET | Roma - Barcelona goller

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Roma ile Barcelona Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Katalan ekibi ilk maçı Nou Camp'ta 4-1'lik farklı bir skorla kazanmıştı. Barcelona için bu maçın kolay geçmesi bekleniyordu.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi olddu ve 6. dakikada Dzeko takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Bu gol sonrası ilk yarı dengeli bir oyuna sahne olurken başka gol olmadı ve devre arasına Roma 1-0 önde girdi.

Mücadelenin 2. yarısında tüm futbolseverler daha iyi bir Barcelona beklerken taraftarının büyük desteğini alan ev sahibi ekip 58. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen De Rossi topu ağlarla buluşturunca maçın rengi bir anda bambaşka bir yöne kaydı.

ROMA - BARCELONA ÖZET TIKLA

Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco, sakatlığı nedeniyle 2 maçı kaçıran Cengiz Ünder'i 73'te Patrick Schick'in yerine oyuna aldı.

Milli futbolcumuz bu değişikliğin hakkını verdi ve atakları ile Barcelona savunmasını rahatsız etti. Mücadelede dakikalar 82'yi gösterdiğinde korner atışını Cengiz kullandı. Cengiz'in ortasına iyi yükselen Manolas skoru 3-0 yaptı ve taraftarları çılgına çeviren golü kaydetti.

Mücadelede başka gol olmayınca Messi'li Barcelona Roma'da büyük bir şok yaşadı. Roma aynı zamanda tarih yazarak 4-1'lik maçın rövanşında Barcelona'yı Devler Ligi'nde 3-0 yenerek yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Devler Ligi'nde Guardiola damgası!



Haberin Devamı
YORUM YAZ