Okan Buruk: Türk futbolu yenilenmeli

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Türk futbolunun her anlamda yenilenmeye ihtiyacı var. Bugünlük değil, uzun vadede yenilenmeye ihtiyacı bulunuyor" dedi.

Okan Buruk: Türk futbolu yenilenmeli

Buruk, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Spor Toto Süper Lig’de görev yapan teknik adamlarla Serik ilçesi Titanic Deluxe Hotel Belek’te yaptığı toplantının ardından gazetecilere açıklamada bulundu. Toplantıya katılımın çok önemli olduğunu dile getiren Buruk, bütün teknik direktörlerin fikirlerini paylaşmaya çalıştığını söyledi. Toplantıda çok önemli fikirlerin ortaya çıktığının altını çizen Buruk, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Hocamızın, Futbol Federasyonu'nun bunlara yaklaşımı çok önemli. Çok fazla konu konuşuldu, herkes fikirlerini verdi. İnşallah bundan sonra da hocamızın önderliğinde bu uygulama gerçekleşir. Çünkü Türk futbolunun her anlamda yenilenmeye ihtiyacı var. Bugünlük değil, uzun vadede yenilenmeye ihtiyacı bulunuyor. Bütün hocalarımız hem Milli Takım hem de Türk futbolu için oyuncu vermeye hazır olduklarını söyledi. Hem yabancı hem de Türk meslektaşlarımız bu anlamda çok verici. İnşallah bizlere yardımcı olma görevi düşer."

Türk futbolu için ne yapabileceklerinin derdinde olduklarını ifade eden Buruk, herkesin bir şeyler yapmak istediğini vurguladı. Eski A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da bu konuda çok emek verdiğini, bir şeyler yapmak için mesai harcadığına dikkati çeken Buruk, "Bazen takıldığınız yerler oluyor. Bazen koyduğunuz hedeflere ulaşamıyorsunuz. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'UN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ