MENÜ

Neustadter orta sahaya

Schalke’den transfer edilen Roman Neustadter, Fenerbahçe’de hep stoperde görev yaptı. Rus futbolcu, Mehmet Topal’ın yokluğunda Kayseri karşısında defansif orta saha bölgesine geçmeye hazırlanıyor.

Neustadter orta sahaya

Fenerbahçe’de Dick Advocaat, Grasshoppers maçının hemen ardından Kayserispor için hazırlıklara başladı. Yarın akşamki mücadelede Kanarya’nın en büyük eksiği, Başakşehir maçında kırmızı kart görüp iki maç ceza alan Mehmet Topal olacak.

Normalde onun yokluğunda Josef oynayabilirdi ancak Sambacı’nın da sakatlığı bulunuyor. Advocaat bu nedenle defansif orta saha olarak Roman Neustadter’i düşünüyor.

Orta sahaya yabancı değil

Schalke’den bedelsiz olarak gelen 28 yaşındaki futbolcu, Monaco maçları ile İstanbul’daki Grasshoppers ve ligdeki Başakşehir mücadelesinde stoper olarak görev yapmıştı. Ancak Neustadter kariyerinin büyük bölümünde defansif orta saha olarak oynadı.

Bu nedenle Rus futbolcu için Mehmet Topal’ın yerinde görev yapmak sıkıntı yaratmayacak. Advocaat’ın İsmail Köybaşı ve Emmanuel Emenike’ye de Kayseri karşısında 11’de forma verebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ