MENÜ

Mustafa Cengiz'den taraftara büyük jest

Galatasaray Başkanlığına seçilen Mustafa Cengiz ilk icraatını yaptı. Kayseri'de Galatasaray taraftarının koreografisine izin vermeyen emniyet ile görüşen Cengiz bütün izinleri alarak taraftara kefil oldu.

Mustafa Cengiz'den taraftara büyük jest

Galatasaray Başkanlığına seçilen Mustafa Cengiz ilk icraatını yaptı. Kayseri Emniyeti Galatasaray taraftarının bugün maçta yapacağı koreografiye izin vermemişti. Kayseri’ye giden Cengiz ilk iş olarak bu problemi çözerek taraftara büyük jest yaptı.

Galatasaray taraftarları bugün oynanacak Kayderispor maçından günler önce bu maç için koreografi hazırlamaya başladı. Ancak Kayseri Emniyeti’nden gerekli izinler bir türlü çıkmadı.

Bugün Kayseri’ye giden Galatasaray’in yeni başkanı Mustafa Cengiz’e bu sıkıntı havalimanında aktarıldı. Tarftarlarla görüşen Cengiz konuyu halledeceğinin sözünü verdi.

Ayağının tozuyla Kayseri Emniyeti ile görüşen Mustafa Cengiz Galatasaray taraftarına kefil olduğunu söyleyerek gerekli izinleri aldı. Bu hareketiyle Cengiz henüz mazbatasını almadan ilk icraatını yapmış oldu.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

Mustafa Cengizden taraftara büyük jest

Haberin Devamı
YORUM YAZ