MENÜ

Muslera, Arda Turan'ı sildi

Başakşehir’in yeni transferi Arda Turan, Instagram hesabında Selçuk İnan’ı takipten çıkardı. Bunun üzerine Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Muslera da kendi hesabından Arda’yı sildi.

Muslera, Arda Turan'ı sildi

Arda Turan’ın Başakşehir’e transfer olmasının ardından Galatasaray camiasının nasıl tepki vereceği merak ediliyordu. Milli yıldız ile Sarı-Kırmızılı eski takım arkadaşları arasında sebebi bilinmeyen bir gerilim ortaya çıktı. Arda, Instagram hesabında G.Saray’ın kaptanı ve yakın arkadaşı Selçuk İnan’ı takipten çıkardı. Bunun üzerine Sarı-Kırmızılılar’ın Uruguaylı kalecisi Muslera da kendi hesabından Arda’yı sildi. Sosyal medyayı fazla kullanmayan Selçuk’un tepkisi ise bilinmiyor. Arda’nın Başakşehirli arkadaşlarını takibe alması da dikkat çekti.

Fatih Terim'den flaş Arda Turan açıklaması: Kimseyle derdim yok

IŞIL’DAN GÖNDERME

Galatasaray Basket Takımı Kaptanı Işıl Alben’den de Arda’ya gönderme geldi. Daha önce G.Saraylı olduğunu ve F.Bahçe’den aldığı teklifleri reddettiğini açıklayan Işıl Alben, sosyal medya üzerinden G.Saray’ın unutulmaz futbolcusu Metin Oktay’ın “Bizi sevenleri üzmeyelim baba” sözünü paylaştı. Işıl’ın paylaşımı, taraftarlar tarafından beğeniyle karşılandı.


Ural Aküzüm'den Arda Turan'a gönderme

Haberin Devamı
YORUM YAZ