MENÜ

Mircea Lucescu'dan intikam mesajı!

Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu, Devler Ligi'ndeki Bayern Münih maçı öncesi çarpıcı ifadeler kullandı.

Mircea Lucescu'dan intikam mesajı!

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sahasında Bayern Münih'i konuk edecek Shakhtar Donetsk'te teknik direktör Mircea Lucescu, önemli açıklamalar yaptı.

Lviv Arena'da oynanacak kritik müsabaka öncesi basın toplantısı düzenleyen Ukrayna ekibinin Rumen teknik patronu, "Eğer Bayern'i geçersek, kahraman olacağız. Buna hiç şüphe yok. Biz son resmi maçımızı 2 ay evvel oynadık, artı olarak oldukça zor şartlarda çalışıyoruz. Tabii ki herkes Bayern'in kazanacağını düşünüyor. Özellikle ligde Hamburg'a karşı aldıkları 8-0'lık son galibiyetten sonra onlar adına beklentiler daha da artmış durumda. Bayern şimdiden 4 resmi maç yaptı. Doğal olarak Guardiola, oyuncularının potansiyelini daha iyi biliyor. Ne yazık ki biz bu konuda gerideyiz. Yakın zamanda sadece hazırlık maçı oynadık ve bunlar resmi mücadelelerle karşılaştırılamaz. Ancak futbolda mantık her zaman kazanmaz, her şey mümkündür. Başka bir nokta ise takımımda 13 Brezilyalı futbolcu var. Muhtemelen biz kadrosunda en fazla Brezilyalı oyuncu barındıran Avrupa ekibiyiz. Bayern'in kadrosunda Almanya Milli Takımı'yla birlikte Dünya Kupası'nda zafere ulaşan 6 isim var. Kesinlikle bizim Brezilyalı futbolcularımız kendilerini göstermek ve Dünya Kupası'ndaki ağır mağlubiyetin intikamını almak istiyor" ifadelerini kullandı.

Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2014 Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaşan Joachim Löw önderliğindeki Almanya, yarı finalde Sambacılar'ı 7-1 yenip tarihi bir sonuca imza atmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ