MENÜ

Mesut Özil, Manchester United yolcusu

Arsenal formasıyla bu sezon beklentilerin altında kalan Mesut Özil’in, Manchester United’a gideceği iddia edildi. Kırmızı Şeytanlar’ın, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncu için devre arasında resmi görüşmelere başlayacağı öne sürüldü.

Mesut Özil, Manchester United yolcusu

Son dönemde sergilediği performans sebebiyle Arsenalli taraftarların eleştiri odağı olan Mesut Özil’in, Manchester United’a transfer olacağı iddia edildi. Independent’in haberine göre Kırmızı Şeytanlar, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Türk asıllı Alman futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Haberde, Arsenal’deki inişli çıkışlı performansıyla formasını kaybeden 28 yaşındaki oyuncunun da şampiyonluğa oynayan Manchester ekibine gitmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

İmza parası ödenecek

Öte yandan bonservis bedeli ödenmeyecek oyuncu ile devre arasında resmi görüşmelere başlayacak olan United, yıldız futbolcuya 5 milyon Euro (21 milyon TL) civarında imza parası ödemeyi de planlıyor. Teknik direktör Jose Mourinho da ısrarla kadrosunda görmek istediği eski öğrencisi ile özel olarak görüşecek.

Real Madrid’de 3 sezon beraber çalışan ikili İspanya La Liga, Copa Del Rey ve İspanya Süper Kupası’nı kazanmayı başardı. Bu sezon Kırmızı-Beyazlı formayla 5 maça çıkan Mesut, takımına gol veya asist katkısında bulunamadı.


Kane’e 200 milyon Euro!

Haberin Devamı
YORUM YAZ