MENÜ

Mert Günok'tan şampiyonluk ve transfer açıklaması!

Başakşehir forması giyen kaleci Mert Günok, sezonun ilk yarısı, şampiyonluk şansları ve hedefleri hakkında konuştu.

Mert Günok'tan şampiyonluk ve transfer açıklaması!

Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Mert Günok, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başakşehir'in ilk yarıdaki performansı

Sezonu iyi bir yerde kapattık. Son kupa maçında yenilgi aldık, bizim için üzücü oldu. İlk yarıyı iyi geçirdik. Abdullah Hoca'nın buraya gelmemde büyük katkısı oldu. Başakşehir kulübünün kemik kadrosunun oluşu, aynı hoca ile yola edilmesi ve oyun sisteminin futbolun şartlarına göre oluşu başarıyı getiren en büyük etken. Her oyuncu bu sisteme ayak uyduruyor, ben de dahil. Hocamızın verdiği görevleri yerine getirdik. Abdullah Avcı'nın başarısı çok büyük, ben de bunu gördüm.

Başakşehir'in şampiyonluk şansı

İkinci yarıda oyuncu grubu, teknik kadro ve yönetim olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız. İnşallah emeğimizin karşılığını almış oluruz. Herkes hocamızın sistemine ayak uydurur ve istediklerini sahaya yansıtırsa biliyorum; önümüzde engel göremiyorum. Üst sıralarda büyük çekişme var. En az puan kaybı ile atlatan takımın ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki Sevilla maçında Emre ağabeyin frikiği direkten dönmesiydi, belki Şampiyonlar Ligi'nde devam edecektik. Avrupa Ligi'nde kötü iş çıkarmadık. 8 puan aldık.

Volkan Babacan ile olan rekabeti

Hocamızın seçimleri her takımda olabiliyor, ben de 4-5 maç oynadım. Kupa maçında kötü sonuç aldık ama evimizde bunu kendi lehimize çevireceğimizi düşünüyorum. Volkan Babacan ile güzel bir rekabetimiz var, kim oynarsa oynasın takım adına en iyisini yapmaya çalışıyor.

Mert Günok'un hedefleri neler?

Bu kulüpte çok mutluyum, forma savaşı veriyorum. Milli takımda her zaman bulunmak isterim. Milli takım benim için bir gurur kaynağı olmuştur. Son zamanlarda milli takım başarısız olabilir ama bundan sonra yeni bir sayfa açmamız lazım. Daha önce nasıl iyi oynayıp milli takıma gittiysem, yine iyi oynayıp gitmek isterim.

Avrupa'ya gitme hayali var mı?

Bir gün Avrupa'da oynamak isterim teklif gelirse ama Türk oyuncular için çok zor devamlı oynamak lazım. Türk pasaportu çıkarırken belirli sınırlamalarda kalıyoruz maalesef. Ben de bir gün Avrupa'da oynamak isterim.

AJANSSPOR

Haberin Devamı
YORUM YAZ