MENÜ

Mehmet Demirkol: Taraftar gelse 10 puan eksik olurdu

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi. Advocaat'ın Fenerbahçe'ye küstüğünü belirten Demirkol, "Taraftar stada gitse, Fenerbahçe bırak 10 puan fazla almayı, eksik alırdı" derken, Galatasaray'ın da transfer politikasını eleştirdi.

Mehmet Demirkol: Taraftar gelse 10 puan eksik olurdu

Mehmet Demirkol'un Spor Servisi programındaki değerlendirmeleri şu şekilde:

"Genç İngilizler, Türk olsa, A Milli Takım'da oynar"

İngiltere'nin 17 yaşaltı takımında Türk olsa bizim Milli Takımımız'da oynayacak futbolcular var. Bambaşka seviyedeler. 21 yaş altı takımı gibiydiler. İngilizlerin kazanması normaldi. Hak eden kazandı diyebiliriz ama maçı seyreden tarafsız bir göz İngilizlerin daha iyi olduğunu söyler. Bizde Emre Mor diye bir oyuncunun heyecanı var. Onlarda Sancho diye bir oyuncu var. Emre Mor da var içinde bu oyuncunun çok daha fazlası da var.

Kupada Konyaspor'un finaldeki rakibi Fenerbahçe olursa ne olacak? Fenerbahçe'nin gelecek sezonki teknik direktörü, Fenerbahçe'nin karşısında olacak. 'Bir sorun olacak' demiyorum ama merak da ediyorum.

Aykut Kocaman'dan şok karar!

"Taraftar gelse Fenerbahçe 10 puan geriye gider"

Advocaat'ın kupaya daha çok konsantre olması normal. Kimbilir kaç para prim alacak! 'Advocaat rakip analizi yapmıyor' demek 'Fenerbahçe'de de yapılmıyor' demek değil. Rakip analizi yapanlar var ama Advocaat yönetime küsmüş. Yönetime küsünce Fenerbahçe'ye küsmesine sebep oldu. Taraftara da küstü. Rakip analizi yapmıyorsun, taktik antrenman yapmıyorsun. Taraftar stada gelse bırak 10 puan fazla kazanmayı, 10 puan eksik alır. Oyuncuların ayakları birbirine dolaşır.

"Başkan ve kardeşi karar vermesin"

Galatasaray'ın devasa bir futbol zekası var. Yapmayın, etmeyin. Sorun birilerine. Jacskon Martinez'i bedavaya alsan bile büyük risk. Galatasaray'da şimdi UEFA Kupası 17. yıl günü var. Oturun, konuşun insanlarla. Başkan ve kardeşi karar vermesin. Dursun Özbek doğru bir ekip kursa futbolla ilgili, çok daha iyi olacak. Ama anlatılanları dinlemiyor Galatasaray Kulübü, böyle bir krize girdiler.

Mancini devreye girdi! Zabaleta harekatı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ