MENÜ

Mario Gomez rekora koşuyor

Beşiktaş forması altında fırtına gibi esen Mario Gomez, 29 maçta attığı 22 golle büyük bir çıkış yakaladı. Takımının son 2 karşılaşmasında rakip fileleri 3 kez sarsarak formda olduğunu gösteren Gomez, Akhisar mücadelesiyle başlayacak 5 haftalık periyotta çıkışını sürdürüp kariyer rekoru kırmak istiyor.

Mario Gomez rekora koşuyor

Sezon başında katıldığı Beşiktaş’ta önemli bir çıkışa imza atan Mario Gomez, Kara Kartal’daki performansıyla fırtına gibi estiği Bayern Münih’teki dönemini de geride bırakmaya yaklaştı.

Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 29 lig karşılaşmasında rakip fileleri tam 22 kez havalandıran 1,89’luk futbolcu, Süper Lig’de kalan 5 maç öncesinde gözünü 2010-11 sezonunda Bayern Münih’te elde ettiği 28 gollük kariyer rekoruna dikti. Takımının Bursaspor ve Sivasspor’la oynadığı son 2 maçta attığı 3 golle formunun zirvesinde olduğunu gösteren tecrübeli oyuncu, gollerine bu akşam Akhisar karşısında da devam edip hem takımına 3 puanı getirmeyi hem de Bayern Münih’teki en iyi sezonunu yakalamayı hedefliyor.

Bu akşamki maça hazır

Akhisar karşılaşması öncesinde idmanlardaki istekli görüntüsüyle bu maça hazır olduğunu gösteren Mario Gomez, dünkü idmana da damga vurdu. Çift kale maç çalışması sırasında birbiri ardına attığı klas gollerle alkış toplayan başarılı futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’i sevindirdi.

Neymar Junior’u yakaladı!

Başarılı lig performansıyla dikkat çeken Mario Gomez, 22 gollük grafiğiyle İspanya La Liga’nın devi Barcelona’dan Neymar Junior ve İngiltere Premier Lig’in lideri Leicester City’nin gol makinesi Jamie Vardy’yi yakaladı. Almanya Milli Takımı’ndan arkadaşı Bayern Münih’li Thomas Müller (19) ile La Liga’da şampiyonluk için yarışan Atletico Madrid’in golcüsü Antoine Griezmann’ı (20) ise geride bırakan Gomez, bu alanda Avrupa’nın en çok ses getiren oyuncuları arasında yer alıyor.

Euro 2016’ya zirvede...

Beşiktaş formasıyla sergilediği etkili performans sonrasında tekrardan Almanya Milli Takımı’na yükselen Mario Gomez, Euro 2016’ya Türkiye’nin en golcü futbolcusu olarak gitmeyi planlıyor. Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o’nun 3 sayı önünde krallık yarışında zirvede bulunan Gomez, ceza sınırında çıkacağı kalan maçları kart görmeden tamamlayıp yarışı zirvede tamamlamak istiyor.

Şimdi sıra Akhisar’da

Mario Gomez için bu akşamki Akhisar Belediye maçı farklı bir anlam taşıyor... Süper Lig’de kalan 5 haftalık periyot öncesinde ilk yarıda aynı rakiplere karşı 4 sayı kaydeden Alman futbolcu, sadece Akhisar filelerini havalandıramadı. Galatasaray, Osmanlı ve Konya maçlarında 1’er gol kaydeden Gomez, bu kez Akhisar’ı boş geçmemeyi istiyor.

Gölgesinde Cenk var!

Kara Kartal’ın genç golcüsü Cenk Tosun, Akhisar mücadelesine yedek kulübesinden başlayacak. Bu sezon ligde çıktığı 28 mücadelede attığı 6 golle dikkat çeken Tosun, hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında ortaya koyduğu başarılı futbolla hocası Şenol Güneş’e, ‘Forma için ben de hazırım’ mesajını gönderdi. 24 yaşındaki futbolcunun, ikinci yarıda oyunun gidişatına göre süre alması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ