MENÜ

Mario Gomez'e rest

Siyah-Beyazlılar, Beşiktaş’taki geleceği adeta yılan hikayesine dönen Gomez’e ilk ciddi uyarıyı yaptı. Yönetimin, menaceri Uli Ferber aracılığıyla Alman yıldıza, “Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde olacağız ve planlamamızı yapmamız gerekiyor. Hâlâ kararsız olmasından dolayı rahatsızız” mesajını ilettiği öğrenildi.

Mario Gomez'e rest

Serie A ekibi Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından Beşiktaş’ta kariyerinin en parlak dönemlerinden birini geçiren Mario Gomez’in, Kara Kartal’daki geleceğinin bir türlü kesinlik kazanmaması sonrasında yönetimin de sabrı taştı.

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz’da İstanbul’da başlayacak ve sonrasında da 20 Temmuz’da Avusturya’ya geçecek olan Siyah-Beyazlılar’la ilgili kararını bir an önce vermesini bekleyen Beşiktaşlı idarecilerin, Alman golcünün yerine alternatif futbolcu bakmaya başladığı bildirildi.

‘Geleceğini netleştirsin’

Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 33 lig maçında attığı 26 golle Kara Kartal’a lig şampiyonluğunu getiren isim olan Gomez’in, Almanya ile Euro 2016’da gösterdiği başarılı performansın ardından birçok takımla anılması sonrasında yönetimin, yıldız ismin menacerine resti çektiği öğrenildi. Menaceri Uli Ferber aracılığıyla tecrübeli isme haber gönderen yönetimin, “Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacağız ve takım planlamamızı yapmamız gerekiyor. Mario’nun belirsizliğini koruması konusundan rahatsızız. Kendisinden bir an önce geleceğini netleştirmesini bekliyoruz” mesajını ilettiği konuşuluyor.

Alternatifleri belli

Mario Gomez’in Beşiktaş’la yola devam konusunda kararsızlığını koruması sonrasında Siyah-Beyazlılar, Alman yıldızın yeri için belirlediği isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Bu doğrultuda Beşiktaşlı idarecilerin, Sevilla’lı Fernando Llorente, Juventus’lu Mario Mandzukic ve Chelsea’li Loic Remy listesinde tuttuğu ifade edildi.


Mario Gomez'in menajeri İstanbul'a çağırıldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ