MENÜ

Manchester United Fenerbahçe maç sonucu: 4-1

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, A Grubu'nun üçüncü maçında Manchester United deplasmanına konuk oldu. 90 dakika sonunda Old Trafford'dan 4-1'lik yenilgiyle ayrılan Sarı-Lacivertliler'in tek golünü Van Persie kaydetti.

Manchester United Fenerbahçe maç sonucu: 4-1

Karşılaşma Manchester United'ın vuruşuyla başladı. Büyük çoğunluğunu Manchester'lı taraftarların doldurduğu Old Trafford'da Fenerbahçeli taraftarların sesleri yükseliyor...

Fenerbahçe, 12. dakikada rakip sahayı baskı altına aldı ancak tehlike yaratabilecek bir pozisyon üretemedi.

14. dakikada Manchester United, tüm hatlarıylaFenerbahçe kalesine yüklendi. Bu atak sırasında Pogba'nın sert şutu savunmadan sekti.

20. dakikada temsilcimiz, hızlı bir şekilde kontratağa çıktı ancak Mehmet Topal'ın pası yerini bulmadı.

Manchester United penaltı kazandı

Sİmon Kjaer, 30. dakikada ceza sahası içerisinde Mata'yı düşürdü. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Pogba, ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Manchester'a bir penaltı daha!

33. dakikada Şener Özbayraklı ile Martial'ın ikili mücadelesi sırasında Martial yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına bu defa Martial geçti. Yıldız futbolcu penaltıyı gole çevirerek skoru 2-0 yaptı.

37. dakikada Josef de Souza, şık çalımlarla rakibini geçerek De Gea ile karşı karşıya kaldı. 27 yaşındaki futbolcunun şutunu De Gea kurtardı.

Pogba'nın uzaktan şutu... Top ağlarımızda...

Paul Pogba, 45+1'de savunmamızdan çıkarken kaptırdığımız topu aldı, uzak bir noktadan sert bir şutla topu ağlarla buluşturdu. serbest vuruş kazanan Fenerbahçe'de topun başına Alper Potuk geçti.

İlk yarı Manchester United'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe'de değişiklik

Teknik Direktör Dick Advocaat, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Hollandalı hoca, ilk yarıda penaltıya sebebiyet veren Kjaer'i oyundan alarak yerine Emenike'yi sürdü.

Manchester, Lingard'la farkı 4 yaptı

Manchester United'ın genç futbolcusu Lingard, 48. dakikada ceza sahasının gerisinden çektiği sert şutta topu ağlara yolladı. Kırmızı Şeytanlar, temsilcimiz karşısında 4-0 öne geçti.

Ev sahibi, 56. dakikada bir gol fırsatı daha yakaladı. Fenerbahçe savunması araya girerek tehlikeyi önledi.

60. dakikada Emenike'nin pasında topla buluşan Van Persie, ceza sahası dışından kaleyi denedi. Hollandalı yıldızın şutunda top az farkla auta gitti. 64. dakikada Manchester United, bir kez daha tehlikeli geldi ancak pozisyon sonuç vermedi.

67. dakikada Lingard'ın yerine Memphis Depay dahil oldu.

Old Trafford'da 'yönetim istifa' sesleri

Old Trafford'da bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, 4-0'lık skorun ardından 'Yönetim istifa' tezahüratları yapıyor...

75. dakikada takımının iki golünün sahibi olan Paul Pogba, kenara geldi. Yıldız futbolcunun yerine Mensah girdi.

82. dakikada Josef de Souza'nın ceza sahasının gerisinden çektiği sert şutta top farklı bir şekilde auta gitti.

Van Persie ağları sarstı, Old Trafford alkışladı

Van Persie, 83. dakikada Emenike'nin pasında bekletmeden topu ağlara yolladı. Fark bu golle 3'e inerken Alex Ferguson başta olmak üzere on binlerce Manchester United'lı taraftar, Van Persie'yi alkışladılar.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, A Grubu mücadelesinde Manchester United'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu.

Manchester United-Fenerbahçe maçı capsleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ