MENÜ

Maicon'da sona doğru

Brezilyalı stoper Maicon’un kulübü Sao Paulo ile 7+1 milyon Euro’luk bonservis bedeli ve ödeme planı üzerinde uzlaşan Galatasaray, oyuncuyu da ikna etti. Kulübünden 1.5 milyon Euro kazanan Sambacı’ya senelik 2.5 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi.

Maicon'da sona doğru

Galatasaray artık stoperine kavuşmaya hazırlanıyor... İlk takviyeleri hücum hattına yapmaya çalışan Sarı- Kırmızılılar, savunma için de gözü kararttı. Bir süredir Brezilyalı stoper Maicon’la ilgilenen Galatasaray Yönetimi, oyuncunun kulübü Sao Paulo ile her konuda anlaştı.

7+1 milyon Euro bonservis bedeli ve ödeme planı konusunda Sao Paulo ile uzlaşan Cim Bom, şimdi oyuncu ile pazarlık halinde. Takımından yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Maicon’a, Galatasaray’ın 2.5 milyon Euro önerdiği ve anlaşmanın artık an meselesi olduğu belirtiliyor. Sao Paulo’da son maçın kadrosuna alınmayan 28 yaşındaki futbolcu, Brezilya’dan ayrılmak için gün sayıyor. Porto, tecrübeli stoperi Sao Paulo’ya 12 milyon Euro’ya satmıştı.

Bir de partner alınacak

Acerbi transferinde yaşanan olumsuzluk nedeniyle de, Maicon’un partnerinin kim olacağı merak konusu haline geldi. Sarı-Kırmızılılar, savunma hattını güçlendirmek için Maicon’un yanına bir transfer daha yapacak. Şu an ağır basan adaylardan birinin Napoli’den Chiriches olduğu belirlendi. Ancak İtalyan kulübünün teknik direktörü Sarri, Rumen oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmıyor. Galatasaray Yönetimi bu gelişmeler nedeniyle alternatif isimler üzerinde duruyor.

Hocası Ceni'yi çıldırttı!

Sao Paulo’da Maicon’un yanı sıra birkaç ismin daha gitme ihtimali nedeniyle teknik direktör Rogerio Ceni isyan bayrağı açtı. Brezilya basınına konuşan tecrübeli hoca, ilk 9 haftada 5 yenilgi alan ve 4 haftadır kazanamayan takımındaki oyuncuları kaptırmaktan şikayetçi. Ceni, “Kulüp para kazanmanın zamanının geldiğini ve finansal olarak güçlenmeyi düşünüyor. Ama yeni futbolcular da almak gerekiyor.

Satın oyuncular yüzünden sürekli sistem değiştirmek zorunda kalıyoruz. Kazanan takımlar uzun süre aynı sistemle oynar ve biz bunu yapamıyoruz” dedi. Sao Paulo’da, Maicon ve Galatasaray flörtünün yanı sıra Schmidt Atalanta’ya, Lyanco Torino’ya, Araujo da Lille’e satılmıştı.

Galatasaray’ın her konuda anlaşma sağladığı Maicon için son dakika iddiası ortaya atıldı. Brezilyalı stoperin bugün İstanbul’a gelme ihtimalinin bulunduğu ifade ediliyor.


Acerbi'de şok gelişme!

Haberin Devamı
YORUM YAZ