MENÜ

Lukas Podolski'ye 18 milyon euro!

Alman futbolcuya 3 yıllık 15 milyon euro öneren Vissel Kobe, başarıya endeksli bonuslarla bu rakamı 18 milyon euroya kadar yükseltti. Cim-Bom da mart ayına kadar uzaması beklenen transfer öncesinde tedbirini almak için kolları sıvadı.

Lukas Podolski'ye 18 milyon euro!


Ziraat Türkiye Kupası’nda 24 Erzincanspor’a 5 gol birden atarak Galatasaray tarihine geçen Lukas Podolski, Japonya’ya giderse bu tamamen para için gerçekleşecek.

Sarı-kırmızılılar ile 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Alman futbolcunun, Japon kulübü Vissel Kobe’den 3 sene için 15 milyon euro teklif aldığı ve bunu değerlendirmek istediği belirtildi. Japonların, 32 yaşındaki bu futbolcuya, garanti paraya ek olarak bonuslar önerdiği ve böylece Podolski’nin başarı ve oynamaya endeksli bu kriterleri yerine getirmesi halinde kazanacağı rakamın 18 milyon euroyu ulaşacağı dile getirildi. Galatasaray ile 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan Podolski’nin Türkiye’de kalması durumunda bu sürede alacağı para toplamda 4.5 milyon euro...

Muslera bombası!

Vissel Kobe ile temaslar sürerken, Japon kulübünün işi ağırdan almasının nedeni, Japonya’da ligin mart ayında başlayacak olması... Bu yüzden Galatasaraylı yetkililer Burak transferinde olduğu gibi zor durumda kalmamak için tedbirli davranmaya çalışıyor.

Sarı-kırmızılılar, “Transferin marta kadar yolu var. Podolski gitse de, kalsa da bu transferi istiyoruz. Ancak Alman futbolcuyu almak için Japonların önünde uzun bir süre var. Bu nedenle biz transferimizi Podolski’den bağımsız gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Cim-Bom’un Sion’un 23 yaşındaki Senegalli forvetti Moussa Konate girişiminden sonuç çıkmadı.(Skorer)

Galatasaray'da son gün bombası! Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı


Muslera bombası!


Galatasaray'da son gün bombası! Galatasaray transfer haberleri 31 Ocak Salı


Arena’da 300’e doğru

Haberin Devamı
YORUM YAZ