MENÜ

Konyaspor, kupayla şehir turu attı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'i penaltılar sonucu yenerek tarihinde ilk kez kupayı kaldıran Atiker Konyaspor, yüksek hızlı trenle şehre geldi. Üstü açık otobüse binen futbolcular kupayla şehir turu attı.

Konyaspor, kupayla şehir turu attı

Atiker Konyaspor kafilesi saat 04.30 sıralarında Konya'ya geldi. Gar çıkışı kendilerini bekleyen üstü açık otobüse binen futbolcular, 300 kadar taraftarla karşılıklı tezahüratlar yaptı. Kupayla şehir turu atan futbolcular daha sonra Kayacık Tesisleri'ne gitti.

Türkiye Kupası'ndan sonra sırada lig şampiyonluğu olduğunu belirten Atiker Konyasporlu futbolcu Selim Ay, "Şampiyon olacağımızı hissettik. Bütün şehir arkamızdaydı. Çok anlamlı güzel bir kupa oldu. Kaç senenin birikimiydi bu. Allah'ın izniyle Konyaspor böyle devam edecek. Bir günde lig şampiyonu olacağız inşallah. UEFA'ya katılıyoruz. Bu sene tadı damağımızda kalmıştı. İnşallah seneye daha başarılı oluruz" dedi.

BU KUPAYI HAK ETTİK

Kupayı almayı hak ettiklerini belirten takım kaptanlarından Ali Turan, şunları söyledi:

"Öncelikle bütün Konya halkını, taraftarları, oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten bu kupayı hak etmiştik. Takım olarak, şehir olarak hak etmiştik. Herkesin duasını aldık. Yine bir ilki yaşattık. Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. Geçen sene UEFA, bu sene Türkiye Kupası. Hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bu sene UEFA'da bir tecrübesizlik yaşadık. İkinci senemizde inşallah daha iyi bir Konyaspor izletiriz" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ