MENÜ

Klopp: Gelin konuşalım

Sezon sonunda Borussia Dortmund'tan ayrılacağını açıklayan Jurgen Klopp kendisiyle çalışmak isteyen kulüplere mesaj gönderdi.

Klopp: Gelin konuşalım

Sezonun bitimine altı hafta kala Dortmund'tan ayrılacağını açıklayan Klopp, Manchester City ve Liverpool' kulüpleri yanında sezon sonunda Napoli'den ayrılacağını açıklayan Rafa Benitez'İn yerine kulüp başkanı Aurelio Laurentis'in radarında. Laurentis 'Rafa Benitez'le anlaştığım anda Klopp ile bir görüşme yapmıştım. Bana 2016 senesine kadar Dortmund ile kontratı olduğunu ve ayrılamayacağını söylemişti.

Klopp her zaman hedefinin Premier Lig'de bir takım çalıştırmak olduğunu açıkça dile getirmişti. İngilizcen çok iyi olduğunda Liverpool ve Manchester aksanlarını anladığımda hiçbir problemim olmaz.

Klopp 'Yorgun olduğum için bırakmıyorum. Başka bir kulüpten teklif aldığım için de bırakmıyorum. Ayrıca bir sene Sabbatical için ara vermeyi de düşünmüyorum. Verdiğim kararın doğru olduğuna inanıyorum. Sezon bitimine altı hafta kala düşüncemi açıklamamın nedeni geçen bir iki sene içinde bazı futbolcu transferlerinde geç kalınmıştı. Yeni hoca aynı sıkıntıyı çekmemesi için bu kararı aldım' açıklamasında bulundu.

Edip Adanır / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ