MENÜ

Kayserispor-Başakşehir maçında gerilim arttı!

Süper Lig'in 13. hafta kapanış mücadelesinde Kyaserispor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Adebayor'un 1-1 eştiliği sağlayan golü sonrası ortalık bir anda karıştı. İki takım teknik direktörü sert bir şekilde sözlü diyaloğa girdiler. Özellikle Kayserispor teknik direktörğü Sumudica'yı sakinleştirmek hiç kolay olmadı.

Kayserispor-Başakşehir maçında gerilim arttı!

Süper Lig'in 13. hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor kendi sahasında Başakşehir'i ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta Adebayor'un golü sonrası tansiyon bir anda arttı.

38. dakikada gelen gol sonrası Kayserisporlu futbolcular gol öncesinde faul olduğu yönünde hakeme itirazlarda bulundu. İtirazların ardından Deniz Türüç ve Tiago Lopes sarı kart gördüler.

Kayserispor'da teknik direktör Sumudica da çıldırdı. Rumen teknik adamın maçın hakemine yönelik büyük tepkisi vardı. Umut Bulut ise takım arkadaşlarını hakemin etrafından uzaklaştırmaya çalıştı.

Hızını alamayan Rumen teknik adam bu kez Başakşehir teknik direktörü ABdullah Avcı ile sözlü bir şekilde tartışmaya başladı. Sumudica'yı sakinleştirmek hiç kolay olmadı.

Kayserispor-Başakşehir maç sonucu: 1-1





Haberin Devamı
YORUM YAZ