MENÜ

Kayseri'ye yeni tango!

Şenol Güneş, Kayseri maçında Jose Sosa’yı hücum hattına yakın bölgede görevlendirecek. Bu hamleyle birlikte Gomez’in yükünü hafifleterek pozisyon yaratmayı planlayan tecrübeli hoca böylece Arjantinli’nin bitirici gücünden de daha fazla yararlanacak.

Kayseri'ye yeni tango!

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Kayserispor’u Vodafone Arena’da ağırlayacak alon Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, bu mücadele öncesinde takımın yıldız ismi Jose Sosa’ya yeni bir görev verdi... Sarı-Kırmızılılar’la oynayacakları mücadelede hücum hattını daha da güçlendirmeyi planlayan tecrübeli teknik adamın, Arjantinli futbolcuyu bu maçta orta alandaki yerinden daha ileri bölgede görevlendireceği öğrenildi. Güneş’in, özellikle son maçlarda hücum hattında istediği pasları alamaması sebebiyle şikayetçi olan Gomez’e, bu hamleyle birlikte daha fazla pozisyon yaratmayı planladığı bildirildi.

Stoperde forma...

Geçen hafta 3-3 berabere kaldıkları Akhisar Belediye mücadelesinde yaptığı 2 kritik hata sebebiyle Alexis Delgado’yu, cumartesi günkü Kayseri maçında kulübeye çekecek olan Şenol Güneş, bu futbolcunun yerine görev vereceği ismi buldu. Bu bölge için Necip Uysal ve Dusko Tosic’i deneyen tecrübeli teknik adamın, bu konuda Necip’e yakın olduğu ve kesin kararını maç öncesinde yapılacak son taktik idmanında vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ